25 / 04 / 2024

Artık sizin de Boğaz'ın en prestijli evlerinde oturmanızın vakti gelmedi mi?

Artık sizin de Boğaz'ın en prestijli evlerinde oturmanızın vakti gelmedi mi?

Firma: EA İnşaat

Proje: Beykonak Evleri

Beykonak Evleri projesi satışlarına "Artık sizin de Boğaz'ın en prestijli evlerinde oturmanızın vakti gelmedi mi?" sloganıyla devam ediyor. Projede fiyatlar 832 bin dolardan başlangıç gösteriyor.



Beykonak Evleri, "Artık sizin de Boğaz'ın en prestijli evlerinde oturmanızın vakti gelmedi mi?" sloganıyla satış sürecine devam ediyor. Proje 54 daire ve  6 konaktan meydana geliyor.


EA İnşaat imzası ile hayata geçirilen  Beykonak Evleri  projesi, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan Beykoz - Kavacık bölgesinde inşa ediliyor. Projede teslimler 2015 yılının Eylül ayında yapılacak.


Beykonak Evleri Beykoz projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve dubleks daire alternatifleri yer alıyor. Projede firma bünyesinde kredi ve banka kredisi kullanılabiliyor.


Beykonak Evleri projesinde satışa sunulan dairelerin fiyatları 832 bin dolar ile 3 milyon 200 bin dolar arasında değişiklik gösteriyor. Proje 14 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


Beykonak Evleri Kavacık sosyal donatı alanları arasında oyun parkları, hobi odası, açık yüzme havuzu, buhar odası, kafe, fitness center, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, çocuk havuzu, sauna bulunuyor. 


Beykonak Evleri nerede?

Beykonak Evleri adres bilgileri: Otağtepe Yolu Kehribar Çıkmazı Kavacık Beykoz – İstanbul 


EA İnşaat Beykonak Evleri iletişim

Telefon: 444 26 01 

Web Adresi: http://beykonakevleri.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön