24 / 04 / 2024

beykonak evleri kavacık

beykonak evleri kavacık

Beykonak Evleri projesi satışlarına "Artık sizin de Boğaz'ın en prestijli evlerinde oturmanızın vakti gelmedi mi?" sloganıyla devam ediyor. Projede fiyatlar 832 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Beykonak Evleri nerede yer alıyor?

EA İnşaat tarafından Kavacık'ta konumlandırılan Beykonak Evleri'ni www.havadanemlakvideo.com ekibinden Sayen Kaspar görüntüledi

Beykonak Evleri satılık ev fiyatları 730 bin dolardan başlıyor!

Kavacık Otağtepe'de yer alan Beykonak Evleri projesinde konut satış fiyatları 730 bin 709 dolardan başlıyor. Kavacık Beykonak Evleri projesinde konut teslimler Aralık 2015 yılında yapılıyor...

Beykonak Evleri'nde 950 bin dolardan başlayan fiyatlar!

Kavacık'ta yer alan Beykonak Evleri'nde boğaz manzaralı konutların fiyatları 950 bin dolar ile 3 milyon dolar arasında satılıyor...

Beykonak Evleri Kavacık'ta 950 bin USD'ye daire! Boğaz manzaralı!

Kavacık Otağtepe'de yer alan Beykonak Evleri'nde boğaz manzaralı dairelerin fiyatları 950 bin USD ile 3 milyon USD arasında değişiyor...

İstanbullulara müjde! TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 ev satışa çıkıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 evi satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan evlerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım'daki 40 adet 3+1 konut satılıyor!

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım projesinde yer alan 40 adet 3+1 konutu satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.

Saray Wood Ekolojik Evleri Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saray Wood Ekolojik Evleri Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Zeytinoğlu tarafından kuruldu.

Beykoz Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Beykoz Kavacık, Yenimahalle ve Göztepe mahallelerinin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Göztepe ve Yenimahalle Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Özgü Namal, Kavacık'ta ev kiraladı!

Ünlü oyuncu Özgü Namal eşinin vefatından sonra Kavacık'ta bahçeli bir eve taşınma kararı aldı.

Kavacık'taki arsa Medipol Üniversitesi için Milli Emlak'a mı devredildi?

Kavacık'taki Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait 256 bin metrekarelik arsa Medipol Üniversitesi için Milli Emlak'a mı devredildi? Sözcü Gazetesi köşe yazarı Uğur Dündar anlattı...

Şırnak'ta evleri yıkılan bin 200 aile evlerine kavuşmayı bekliyor!

Şırnak'ta 2015'te evleri yıkılan bin 200 aileye henüz arsa veya konut verilmedi. 5 yıldır evlerine kavuşmayı bekleyen ailelerden arsa bedeli istendiği iddia edildi. 

Manisa Kula'nın tarihi evleri yıkılma tehlikesi altında!

Manisa'nın Kula ilçesinde bulunan tarihi Osmanlı ve Rum evleri yıkılma tehlikesi altıda.

D Plaj Evleri'nde haftalık, aylık veya sezonluk kiralama seçeneği!

Bodrum, Yalıkavak, Tilkicik Koyu'nda yer alan D Plaj Evleri haftalık, aylık veya sezonluk kiralama seçeneği sunuyor...

Türk Kızılayı'ndan evleri yıkılanlar için 100 kalıcı konut projesi!

Türk Kızılay, Sudan'ın başkenti Hartum'un farklı mahallelerinde yüzlerce aileye yardım elini uzatmaya devam ediyor. Sudan'da yaşanan sel felaketinde evleri yıkılanlar için başlatılan 100 kalıcı konut projesinde çalışmaları devam ediyor.

Kavacık OSB projesinin imar planı askıda!

Kavacık Organize Sanayi Bölgesi (OSB) projesinin imar planı onayı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından askıya çıkarıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekânsal Planlama Genel Müdürlüğü ise ilginç bir karar verdi.

beykonak evleri kavacık Haberi

beykonak evleri kavacık

Beykonak Evleri, "Artık sizin de Boğaz'ın en prestijli evlerinde oturmanızın vakti gelmedi mi?" sloganıyla satış sürecine devam ediyor. Proje 54 daire ve  6 konaktan meydana geliyor.


EA İnşaat imzası ile hayata geçirilen Beykonak Evleri projesi, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan Beykoz - Kavacık bölgesinde inşa ediliyor. Projede teslimler 2015 yılının Eylül ayında yapılacak.


Beykonak Evleri Beykoz projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve dubleks daire alternatifleri yer alıyor. Projede firma bünyesinde kredi ve banka kredisi kullanılabiliyor.


Beykonak Evleri projesinde satışa sunulan dairelerin fiyatları 832 bin dolar ile 3 milyon 200 bin dolar arasında değişiklik gösteriyor. Proje 14 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


Beykonak Evleri Kavacık sosyal donatı alanları arasında oyun parkları, hobi...