26 / 04 / 2024

Bitcoin'de sert düşüş devam ediyor!

Bitcoin'de sert düşüş devam ediyor!

Kripto para borsasının gözde birimlerinden Bitcoin'de düşüş hareketleri devam ediyor. Yüzde 33 oranında değer kaybeden Bitcoin 38 bin 676 dolara geriledi.



Kripto para borsasında hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Hürriyet'te yer alan habere göre; Tesla'nın CEO'su Elon Musk'ın açıklamaları sonrasında Bitcoin çakılmaya devam ediyor.

Bitcoin son bir haftada 39 bin doların altına gerilerken yüzde 32 değer kaybetti. Geçtiğimiz Çarşamba 58 bin dolar olan Bitcoin'de düşüşün devam edileceği ön görülüyor.

Bugün saat 08:43 itibariyle yüzde 10 değer kaybeden Bitcoin 39 bin 73 dolar civarında işlem görüyor. Bu düşüşle Bitcoin'in piyasa değeri 733 milyar dolara geriledi. 

Satış baskısı haftalarca devam edebilir

Bitcoin'in en büyük yatırıcılarından olan Galaxy Digital LP'ni CEO'su Michael Novogratz, Bitcoin'de yaşanan düşüşün devam edebileceğini dile getirdi. 

Bitcoin için 40-50 bin dolar aralığının adil olduğunu söyleyen Novogratz "Bir süre için konsolidasyon yaşayacağız, bu 4-6 hafta sürebilir"

Tesla'da  1.5 milyar dolar Bitcoin var

Tesla'nın CEO'su Elon Musk geçtiğimiz aylarda Bitcoin'e yatırım yaptığını açıklamış sonrasında Bitcoin ile araç alımını durdurmuştu. Musk sosyal medya üzerinden kripto paralar ile ilgili sürekli paylaşım yaparak piyasaya yön veriyor. Musk'ın yaptığı açıklama sonrasında da Bitcoin'de düşüş başlamıştı.

Bitcoin de sert düşüş devam ediyor!

Yatırımcılar kripto paradan uzaklaşabilir

ABD'de 10 yıllık tahvil faizinin yüzde 1.65'e yükselmesiyle büyük yatırımcıların kripto paradan uzaklaşma ihtimalini gündeme getirdi. 

ABD'nin SPK'sı olarak bilinen regülatör kuruluş SEC tarafından yayınlanan raporda; Bitcoin'in yarattığı riskler için yatırımcılara uyarı yapıldı. 

 Bitcoin de sert düşüş devam ediyor!

Bitcoin' yatırım yapacak yatırımcılara para koyacakları fonların  açıklamalarına çok dikkatli okumaları, tüm paralarını kaybetme  ihtimaline hazır olmaları uyarısı yapıldı. 

Açıklamada Bitcoin'in spekülatüf içerdiği hatırlatıldı. Bu alanda yatırım yapan yatırımcılar büyük bir tehlikeyle karşı karşıya olabilecekleri ifade edildi.

,Bitcoin değerlenecek mi? Analistlerden dikkat çeken açıklama!

Bitcoin'de düşüş sona erdi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön