26 / 04 / 2024

Kripto paralarla ilgili şok iddia! Bitcoin sıfırı mı görecek?

Kripto paralarla ilgili şok iddia! Bitcoin sıfırı mı görecek?

Çin kaynaklarından Bitcoin hakkında şok eden iddia! Son zamanlarda düşüşe geçen kripto paralardan sonra Cin Bitcoin'in 'sıfıra gidebileceği' konusunda uyarılarda bulundu.



Uzun bir düşüş trendinden sonra kripto para piyasasını saran belirsizliğin ortasında, amiral gemisi varlığı Bitcoin ( BTC ), kısa bir süre 19.000 doların altına düşmüş ve yavaş yavaş 20.000 doların üzerine çıkmayı başarmıştı. Çin'den ise Lider coinin geleceği hakkında karamsar uyarılar geliyor.

Kripto paralarla ilgili şok iddia! Bitcoin sıfırı mı görecek?


İktidardaki Çin Komünist Partisi Merkez Komitesi tarafından yönetilen medya kuruluşu Economic Daily, geçtiğimiz günlerde bir makale yayınladı ve yatırımcıları, Bitcoin fiyatlarının "sıfıra gitme" riski konusunda uyarıda bulundu. Peki Bitcoin düşecek mi? Çin Bitkoin hakkında hangi açıklamaları yaptı? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön