26 / 04 / 2024

Kriptolarda Fed depremi! Yatırımcılar şok olacak! Bitcoin 10 bin dolar...

Kriptolarda Fed depremi! Yatırımcılar şok olacak! Bitcoin 10 bin dolar...

Bitcoin de dahil olmak üzere kripto paralarda Fed kararının ardından dalgalanmalar yaşandı. Peki Bitcoin'de son durum ne? Bitcoin düşecek mi, yükselecek mi? İşte milyonlarca yatırımcının merak ettiği kripto para piyasalarındaki son dakika gelişmeleri...



Bitcoin de dahil olmak üzere kripto paralarda Fed kararının ardından dalgalanmalar yaşandı. 'Kripto dünyasının bazı parçaları patladı' diye konuşan Doubleline Capital CEO'su Jeffrey Gundlach, Bitcoin fiyatıyla ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Kriptolarda Fed depremi! Yatırımcılar şok olacak! Bitcoin 10 bin dolar...

Fed'in faiz kararı öncesinde 21 bin doların hemen üzerinde olan Bitcoin, kararın açıklanmasından hemen sonra 20 bin 400 doların altına düştü, Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarının ardından da borsalarla paralel olarak artış gösterdi. 

Peki Bitcoin'de son durum ne? Bitcoin düşecek mi, yükselecek mi? İşte milyonlarca yatırımcının merak ettiği kripto para piyasalarındaki son dakika gelişmeleri...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön