18 / 04 / 2024

Kristal Şehir SRC Yapı'ya 10 bin adet sipariş verdi!

Kristal Şehir SRC Yapı'ya 10 bin adet sipariş verdi!

Türkiye'deki marka projelere sunmak amacıyla kurduğumuz Anadolu Yakası ofisimiz, Batı Şehir'den sonra şimdi de Kristal Şehir'le bir anlaşma yaptı. Kristal Şehir'de 5200 aileye 10 bin adet HydroCabin ürünleri vereceğiz " dedi...



Dünyanın 40 ülkesine satılan, SRC Yapı'nın markası HydroCabin, dünya ülkelerinde oldugu gibi yurtiçinde de talep görüyor. 


700 NOKTADA SATIŞ 


Koçtaş gibi yapı marketler ve çeşitli bayiler üzerinden Türkiye genelinde toplam 700 ayrı noktada satılan Src Yapı ürünleri, Türkiye'de marka projelere de ürün vermeye başladı. Src Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Sürücü, "Tamamen yerli üretimle dünyaya HydroCabin markasıyla gönderdiğimiz ürünleri, Türkiye'deki marka projelere sunmak amacıyla kurduğumuz Anadolu Yakası ofisimiz, Batı Şehir'den sonra şimdi de Kristal Şehir'le bir anlaşma yaptı. Kristal Şehir'de 5200 aileye 10 bin adet HydroCabin ürünleri vereceğiz " dedi. 


AVRUPA'DAN İLGİ 


Tıpkı Batı Şehirde olduğu gibi Kristal Şehir'de de son olarak geliştirdikleri ürün olan SLİM serisini vereceklerini söyleyen Sürücü, "Kristal Şehir, aparatları sayesinde banyolarda herhangi bir kırma, yıkma gibi inşaat ortamı yaratmadan çok kolay bir şekilde monte edebildiğimiz yeni nesil ürün olan SLiM serisini tercih etti. Hasta, yaşlı, engelli veya çocuklar için müthiş kolaylık sağlayan, zeminle neredeyse eşit yükseliğe sahip olan bu ürün bilhassa Avrupalı müşterilerimiz tarafından ilgi görüyorken, Türkiye'de de marka projelerin ürüne ilgi göstermesi bizi memnun etti" dedi. 


Posta Gazetesi 


Geri Dön