24 / 04 / 2024

Küçükçekmece Metropark Evleri konum!

Küçükçekmece Metropark Evleri konum!

Firma: Teknik Yapı

Proje: Metro Park

Küçükçekmece Metropark 1 adet home ofis bloğu, 4 adet konut bloğu ve 2 adet rezidans kulesinden meydana geliyor. Küçükçekmece Metropark Evleri konum olarak İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Halkalı'da bulunuyor.



Metropark Konutları kampanyası kapsamında yüzde 10 peşinatta; kalan tutarın yüzde 15'i 1 yıl sonra, kalan bedel ise banka kredisiyle taksitlendiriliyor. Projede taksitler 36 ay 0 faiz, 48 ay yüzde 0,25 veya 60 ay yüzde 0,39 faiz oranları ile yapılıyor.


Metropark Evleri'nde daireler  1 oda 1 salon, 2 oda salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor. Projede daire fiyatları  276 bin TL'den başlıyor


Küçükçekmece Metropark Evleri konum olarak Atatürk Mah. Şehit Er Necati Özgel Sk. No:2 İkitelli 34303 Küçükçekmeceİstanbul  Eski Bahariye Halı Fabrikası, İETT Garajı Yanı'nda hayata geçiriliyor..Projede teslimlerin bu yıl sonu olacağı öngörülüyor.


Halkalı Metropark Konutları spor alanları, yürüyüş yolları,koşu parkuru, dinlenme alanları,kapalı otopark, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları,sauna, buhar odası, fitness center gibi sosyal alanlar yer alıyor.


Küçükçekmece Metropark iletişim

Telefon: 444 10 08

Web Adresi: http://teknikyapimetropark.com/

Ayşe Büşra Yılmaz/Emlakkulisi.com




projeye sor



Geri Dön