20 / 04 / 2024

Küçükçekmece'de korku dolu anlar! 3'üncü katın balkonu çöktü!

Küçükçekmece'de korku dolu anlar! 3'üncü katın balkonu çöktü!

Küçükçekmece'de 5 katlı binanın 3'üncü katındaki dairenin balkonu çöktü. Çökme anından 30 saniye önce kaldırımdan geçen kadın son anda kurtuldu.



Küçükçekmece'de 5 katlı binanın 3'üncü katındaki dairenin balkonunda çökme meydana geldi. O anlar güvenlik kameralarına saniye saniye kaydedildi. Çökme anından 30 saniye önce kaldırımdan geçen kadın son anda kurtuldu.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; olay, 19.00 sıralarında Cennet Mahallesi Barbaros Caddesi üzerinde yer alan 5 katlı bir binanın 3'üncü katında yaşandı. Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı 3'üncü katta bulunan dairenin balkonu büyük bir gürültü ile yola çöktü. Olay üzerine vatandaşlar durumu polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine itfaiye ve polis ekipleri gönderildi. Polis, caddeyi yaya ve araç trafiğine kapatırken, merpen aracı yardımı ile çöken balkonu ulaşan itfaiye erleri balkonda geriye kalan ve tehlikeye neden olan betonu parçalara ayırdı.

30 SANİYE İLE KURTULAN KADIN

 Çökme anından 30 saniye önce Gülşah Deveci isimli bir kadın kaldırımdan geçerken görüldü. O anları anlatan Gülşah Deveci, "Dükkâna gelmiştim, oturuyorduk. Markete gittim sesi duydum şaşkına döndüm" diye konuştu. Diğer taraftan güvenlik kameralarına kaydedilen görüntülerde balkon çökme anı an ve an görüntülendi.


Geri Dön