25 / 04 / 2024

Küçükkuyuport'ta 275 bin liraya 2+1! Hemen teslim!

Küçükkuyuport'ta 275 bin liraya 2+1! Hemen teslim!

Firma: Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa

Proje: Küçükkuyu Port

Çanakkale Küçükkuyu'da inşa edilen Küçükkuyuport'ta 2+1 konutlar 275 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor... Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. Küçükkuyuport'ta teslimler hemen gerçekleştiriliyor...



Küçükkuyuport 24.000 m2 alan üzerine 17 blok, 204 daireden oluşmakta. Projede daireler, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere her ihtiyaca cevap verecek şekilde projelendirilmiş. 7.000 m2 açık otoparkı, 110 m uzunluğunda 1,40 m derinliğinde ve 7 m eninde 2 adet yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, yürüşüş yolları, duş kabinleri, geniş sahile ve mavi bayraklı denize sahip plajda iskelesi bulunmakta.


Dünyanın oksijen oranı en yüksek ikinci bögesi olan Kaz Dağları’nın eteklerindeki konumu itibariyle kuzey Ege’nin en ayrıcalıklı yerlerinden biri olan Küçükkuyu’da konumlanan proje Altınoluk’a 10 km, Asos’a 20 km ayrıca Edremit havalimanına 40 km yakınlıktadır.


12 ay yaşanabilecek konfora sahip Küçükkuyuport, 24 saat güvenlik personelinin bulunduğu, kameralar ile de izlenen güvenlik sistemine sahip. Güvenlik merkezi tarafından site içi, otopark ve site sınırları kameralar ile takip edilmekte. Ayrıca temizlik, havuz bakımı ve peyzaj bakımından sorumlu personel 12 ay hizmet vermekte.

Dairelerin tamamı deniz manzaralı olan Küçükkuyuport’da bütün dairelerde ses geçirmeyen dekoratif duvar kağıtları, geniş balkonlar ve teraslar mevcut ayrıca tüm balkonlarda güneş kırıcılar bulunmakta. Bütün dairelerde merkezi anten sistemi, klimalar, vestiyer ve gardroplar, mutfaklarda ankastre ürünler, banyo ve mutfaklarda ise termosifon mevcut. 

Küçükkuyuport projesinde, ayrıca dublex dairelerde ramazan ayına özel  %15 indirim fırsatı sunuluyor.


Küçükkuyuport Evlerinde

2 oda 1 salon daireler 275 bin TL

3 oda 1 salon daireler 295 bin TL

4 oda 1 salon daireler  399 bin TL den başlayan fiyatlarla satılıyor.

“Temmuz ayı boyunca dublex dairelerde %8 indirim fırsatı!”

2+1 daire fiyatları 275 bin TL den başlayan Küçükkuyuport projesinde, temmuz ayına özel  dublex dairelerde %8 indirim fırsatı sunuluyor. 


Bütün dairelerinde ebeveyn banyosu bulunan projede ses geçirmeyen dekoratif duvar kağıtları, geniş balkonlar ve teraslar mevcut ayrıca tüm balkonlarda güneş kırıcılar bulunmakta. Dairelerde merkezi anten sistemi, klimalar, vestiyer ve gardroplar, mutfaklarda ankastre ürünler, banyo ve mutfaklarda ise termosifon da bulunmakta. 


Küçükkuyuport 110 m uzunluğunda 1,40 m derinlikte ve 7 m eninde 2 adet yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, yürüşüş yolları, duş kabinleri, geniş sahile ve mavi bayraklı denize sahip plajda iskelesi bulunmakta.


Çanakkale ili Ayvacık ilçesinde yer alan Küçükkuyuport projesinde satışlar devam ediyor. Altınoluk’a 10 km, Asos’a 20 km Edremit havalimanına 40 km yakınlıktaki proje denize sıfır konumda. 


Telefon: 0286 752 68 68 

Web Adresi: www.kucukkuyuport.com



projeye sor



Geri Dön