28 / 03 / 2024

Kuleler Ankara'da kapıcıya sınıf atlatacak!

Kuleler Ankara'da kapıcıya sınıf atlatacak!

Başkent'te yükselmeye başlayan kule konut ve plazalar, istihdama önemli katkılar sağlarken, başta kapıcılık olmak üzere bazı mesleklere de sınıf atlatacak.Azel Gayrimenkul Mali ve Finans Danışmanı Nihat Aslantaş konuyu değerlendirdi.



KENTİN silüetini değiştiren kule konut, rezidans ve plaza projelerini hayata geçiren inşaat şirketleri, farklı işletme çözümleri ile konut sattığı müşterilerinin hayatlarını kolaylaştırmaya çalışıyorlar. 

Doğru işletilen, eskimeyen projelerin çok önemli referans olacağını düşünen firmaların sunduğu güvenlik, temizlik, teknik destek gibi klasik hizmetlere, çok yakın gelecekte concierge hizmeti de eklenecek. 

Henüz Türkçe karşılığı bulunmayan, "modern kapıcılık" olarak bilinen concierge. Avrupa ve AB D'de en çok kazandıran meslekler arasında yer alıyor. 


Klasik kapıcılık hizmetlerinin yanı sıra resepsiyon, teslimat, çocuk bakımı, ev temizlik, yemek hazırlama, fatura, kurye, terzi-lostra, çilingir-cam değişim, oto kiralama hizmetleri conciergeler tarafından verilecek. Yabancı dil şartı aranacak conciergelerin bir başka görevi de danışmanlık olacak. 

Seyahat danışmanlığı, restoran-sinema seçimi, özel gün ve davet organizasyonu, çiçek ve hediye gönderim organizasyonu da conciergeler tarafından karşılanacak. 

Azel Kule'de 7/24 kesintisiz hizmet Ankara'da inşaatı süren Azel Kule de vadettiği concierge hizmetleri ile dikkati çekiyor. 


Azel GayrimenkuFun Konutkent'te hayata geçirdiği, 90 metrekareyi bulan büyüklükteki teras bahçeleri ile dikkati çeken kule konut projesi, 5 yıldızlı otel konforu yaşatacak concierge hizmeti sunacak. 

Azel Gayrimenkul Mali ve Finans Danışmanı Nihat Aslantaş , Azel Kule'de conciergeler aracılığıyla 7/24 kesintisiz olarak güvenlik, teknik servis, vale, oto yıkama, resepsiyon, telefon-faks, ulaşım, sanat etkinlikleri danışmanlığı, stil ve alışveriş danışmanlığı, restaurant danışmanlığı hizmetleri sunulacağını söyledi. 


Aslantaş, müteahhit firma olarak satıştan sonra da sorumluluk üstlendiklerini belirterek, ''Azel'e güvenip konut alanlara en iyi hizmeti sunmak istiyoruz. Azel Kule'de bu anlayışla yola çıkarak satış sonrasında da 5 yıldızlı otel standartlarında hizmet verilmesini sağlayacağız"' dedi. 

İki bodrum katı, zemin ve asma katın üzerine 100 metre yüksekliğinde 28 katlı kuleden oluşan karma bir proje olan Azel Kule'de 1 + 1, 1 + 1 loft, 2+1,2+1 loft, 3+1, 4+1 ve 5+1 seçenekli 122 residence dairesi ile 23 dükkan yer alıyor. 

Azel Kule'de anahtar teslimleri Ekim 2015'te yapılacak. 


Ticari Hayat


Geri Dön