19 / 04 / 2024

Bilfen Okulları, Ankara Oran'da 3'üncü kampüsünü açacak!

Bilfen Okulları, Ankara Oran'da 3'üncü kampüsünü açacak!

33 yıldır eğitim sektöründe hizmet veren Bilfen Okulları, 2021 yılında kontrollü olarak büyüyor. Bilfen Okulları, Ankara'da bulunan üçüncü kampüsünü Oran'da hizmete açacak.



33 yıldır eğitim sektöründe hizmet veren Bilfen Okulları, bugün İstanbul, Ankara, Kayseri, Gaziantep, İskenderun, Antalya,  İzmir  ve Bursa'daki okullarında toplam 33 anaokulu, 20 ilkokul, 19 ortaokul ve 18 lisesiyle faaliyetlerine devam ediyor. Capital Dergisi'nde yer alan habere göre; okullarında 21 bine yakın öğrenciye hizmete veren Bilfen Okulları'nda 3 bin 500'den fazla çalışan bulunuyor. 

25'inci yıllarında İstanbul dışında da okul açan Bilfen Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih Öztürk, "Bizi sektördeki diğer okullardan ayıran en büyük fark tüm okullarımızın kendimize ait olması. Bilfen olarak franchise vermiyoruz. Okul binalarımızın da yaklaşık yüzde 80'i kendi mülkümüz” diye konuştu. 

Bilfen Şirketler Topluluğu eğitim dışında eğitim yayıncılığı, matbaa ve ambalaj, toplu yemek üretimi, servis hizmetleri, inşaat gibi farklı alanlarda hizmet veremeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl 1,6 milyar TL'lik ciro elde eden grup, 2021 yılında kontrollü olarak büyüyor. 

Sektörün güç kaybetmemesi amacıyla özveri gerçekleştirdiklerini söyleyen Fatih Öztürk, zorlu bir süreç sonrasında 2021-2022 eğitim öğretim döneminden umutlarının olduklarını söyledi. Öztürk, "Önümüzdeki yılın hem kayıpların telafi edilece: hem sosyal ve ekonomik hayatin yavaş yavaş toparlanacağı bir yıl olmasını diliyoruz” diye konuştu. 

Koronavirüs süreci boyunca birçok yeniliği sistemlerine entega etmek için çok ciddi yatırımlarda bulunduklarını söyleyen hayata geçirdikleri yatırım tutarının 65 milyon TL'ye ulaştığını söyledi. 

Pandemi döneminde yüzlerce özel eğitim kurumunun kapandığından bahseden Fatih Öztürk, “Pandemi döneminin uzamasıyla beraber kapanacak okul sayısının da artacağını düşünüyorum. 2019-2020 eğitim öğretim döneminin mart ayında 1,5 milyona yakın öğrenciyle devam eden sürecin 2020-2021 eğitim öğretim dönemi itibariyle 1 milyonlara kadar gerilediğini görüyoruz” şeklinde konuştu. 

Bilfen Okulları, Ankara Oran da 3 üncü kampüsünü açacak!

YENİ PROJELER

Eğitim öğretim döneminde Bilfen Okulları, Ankara'da bulunan üçüncü kampüsünü Oran'da hizmete açacak. Vadi İstanbul'da yeni bir anaokulunun da hizmete kazandırılacağını söyleyen Fatih Öztürk, “İkinci okul markamız Bilnet Okulları tarafında ise 2021-2022 eğitim öğretim döneminde İstanbul Çamlıca İlköğretim Okulumuz, İstanbul Çamlıca Anaokulumuz, İzmir Bornova Çamlık Anaokulumuz ve  Ankara  Mogan Kampüsümüz öğrencileriyle buluşacak. Ankara ve İzmir büyüme hedeflerimizin olduğu illerde ilk sıralarda yer alıyor. Bu illerde üzerinde çalıştığımız yeni okul projelerimiz de var" ifadelerini kullandı.

Bilfen Okulları'ndan 2021'de yeni şube atağı!


Geri Dön