28 / 03 / 2024

Kumko Yapı'dan yüzde 5 peşinat kampanyası!

Kumko Yapı'dan yüzde 5 peşinat kampanyası!

Kumko Yapı, 'Varyant Karşıyaka Plus' ve 'Varyant Tower' projelerinde 'Yüzde 5 peşin, yüzde 15’te karar sizin' kampanyasıyla da konut sahibi olmak isteyenlere çok avantajlı fırsatlar sunuyor.




İnşaat sektöründe 42 yıllık deneyime sahip İzmirli Kumko Yapı, zamanın ötesinde ve çevreci yaşam alanları arayanlar için projeler geliştirmeye devam ediyor. Kumko Yapı, 'Varyant Karşıyaka Plus' ve 'Varyant Tower' projelerinde 'Yüzde 5 peşin, yüzde 15’te karar sizin' kampanyasıyla da konut sahibi olmak isteyenlere çok avantajlı fırsatlar sunuyor.


İnşaat sektöründe 40 yılı aşkın tecrübesiyle İzmir’i yaşamak isteyenler için zamanın ötesinde ve çevreci yaşam alanları sunan Kumko Yapı, konut sahibi olmayı kolaylaştıracak 'Yüzde 5 peşin, yüzde 15’te karar sizin' kampanyasını başlattı. 'Varyant Karşıyaka' projesini hayata geçiren 'Kumko Yapı', yeni projeleri 'Varyant Karşıyaka Plus' ve 'Varyant Tower' ile İzmirliler'i zamanın bir adım önüne taşımayı hedefliyor. 

Doğayla dost, sürdürülebilir projeler üreten Kumko Yapı, başlatmış olduğu kampanyasıyla konut sahibi olmayı kolaylaştırıyor. Kampanya ile ilgili bilgi veren Kumko Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Efe Kumova, "Yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. İzmir'in en donanımlı ve en farklı projelerini hayata geçiriyoruz. Bu projelerden konut sahibi olabilmeyi kolay hale getiren kampanyalar yapmayı planlıyoruz. Bunlardan ilki ise; "Yüzde 5 peşin, yüzde 15’te karar sizin" kampanyası... 

Varyant Karşıyaka Plus ve Varyant Tower’dan konut sahibi olmak isteyenlere yüzde 5 peşinatla, yüzde 80 banka kredisi kullanarak geri kalan yüzde 15’lik kısmını 1 yıl içinde istediği zaman ödeme fırsatı sunuyoruz. Projemizde daire fiyatları 530 bin TL ile 1 milyon 500 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Varyant Karşıyaka’da yakaladığımız yüzde 97 müşteri memnuniyetini teslim edeceğimiz diğer 2 projemizde de yakalamak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz" diye konuştu.


'Varyant Karşıyaka Plus' ve 'Varyant Tower' projeleri 250 milyon TL yatırım bedeline sahip. İzmir’de inşa edilen 'Varyant Karşıyaka Plus' projesi 5 blok ve 8 adet villa olarak 'Varyant Karşıyaka’nın yanında yükseliyor. Toplam 186 daire ve 16 farklı daire tipinin yer aldığı projede 2+1’den 5+1’e kadar daire seçenekleri mevcut. 27 adet bahçeli daire ve 8 adet villa da bulunan Varyant Karşıyaka Plus’da dairelerin metrekare alanları ise 114 metrekare ile 278 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Teslimlerin 2018 yılının ocak ayında gerçekleştirilmesi planlanan 'Varyant Karşıyaka Plus' projesinin sosyal donatıları arasında ise açık-kapalı yüzme havuzu, fitness center, yoga, pilates ve spinning salonu, çocuk oyun alanları, squash kortu, maç odası, bilardo ve langırt oyun odası, İzmir’de ilk ve tek gerçek saha boyutlarında çift potalı kapalı basketbol sahası, lobi cafe ve havuz cafe, çok amaçlı toplantı salonu, concierge hizmetleri yer alıyor. Projede ayrıca her daire için yeri önceden belirlenmiş 2 adet kapalı otopark ve 4 metrekare depo alanı bulunuyor. 



http://www.varyantplus.com/kumko-yapi/


Geri Dön