18 / 04 / 2024

Kurban Bayramı'na özel kampanyalı konut projeleri 2014!

Kurban Bayramı'na özel kampanyalı konut projeleri 2014!

Bayram tatilinde ev almak isteyenler için yeni kampanyalar başladı. 5 günlük tatilde bolca zaman bulacak olan tüketiciler için farklı seçenekler sunan firmalar, bayram süresince tatil yerine mesai yapacak



Mevsimsel durgunluk ve seçimlerin sona ermesiyle birlikte canlanan konut satışlarına Kurban Bayramı nedeniyle tatil arası vermek istemeyen firmalar, çareyi satış ofislerini bayram süresince açık tutmakta buldu. 5 günlük Kurban Bayramı tatilini fırsata çevirmek için kolları sıvayan konut üreticilerinin bayrama özel sundukları kampanyalar en çok ev almayı düşünen tüketiciye yarayacak. Kampanyalar arasında, indirimden peşinat ertelemeye, sıfır faizden düşük faize kadar farklı seçenekler yer alıyor. 


TAKSİTLER 1 YIL ERTELENİYOR

Fer Yapı'nın Kartal'da inşa ettiği Mai Residence projesinde Kurban Bayramı'na özel düzenlediği kampanya kapsamında peşinat tutarı ve kredi taksitlerini 12 ay öteleme fırsatı sunuyor. Projeden ev sahibi olmak isteyenler, yüzde 1 peşinatla evini seçip, 1 yıl sonra evine yerleşebiliyor. Böylece ev sahipleri toplu ödemelerini de kredi taksitlerini de evlerine taşındıktan sonra yapma avantajından faydalanıyorlar. Mai Residence'da tüm konut tipleri için geçerli olan bu kampanya 31 Ekim 2014'te sona erecek. İki bloktan oluşan projede birinci blok Mart 2015'te, ikinci blok ise Eylül 2015'te teslim


4 PROJEYE ÖZEL KAMPANYA

Geçtiğimiz günlerde dört ayrı projesinde birden kampanya başlatan Özyurtlar İnşaat'ın kampanya atağı, Kurban Bayramı boyunca da devam edecek. Bu yıl sonuna kadar Ncity, Nmerkez, Nşehir ve Ntown'u teslim etmeyi planlayan Özyurtlar İnşaat, bu dört projesini kapsayan kampanya düzenledi. Teslimata özel avantajlar içeren kampanyadan yararlanıp ev sahibi olanlar daire bedelinin yüzde 30'unu peşin verip kalanı için Vakıfbank, Tekstilbank, Ziraat Bankası ve Albaraka Türk'ten 120 ay kredi kullanabiliyor. Kampanyada faiz oranı 0.83'ten başlıyor. Kampanya kapsamında 1+1 daireler NCity'de 139 bin liradan, Nmerkez'de ise 149 bin liradan satışa sunuluyor. Nşehir projesinde ise 2+1 daireye 199 bin liradan başlayan fiyatlarla sahip olmak mümkün. Yıl sonu kampanyası kapsamında Ntown'dan 3+1 dairelerin fiyatıysa 259 bin liradan başlıyor. Dört projede de tüm konutlar yüzde 1 KDV ile satılıyor.


36 AYA KADAR YÜZDE 0 FAİZ

Son dönemde lanse ettikleri projelerle dikkatleri üzerine çeken Erguvan İnşaat-Demirbaş Yapı ortaklığı tarafından Maltepe Dragos'ta hayata geçirilen Loft Dragos projesinde bayrama özel düzenlenen kampanya kapsamında liste fiyatı üzerinden yüzde 12 indirim ve 36 aya kadar vadelerde sıfır faizle ev sahibi olunabiliyor. 25 milyon TL yatırımla hayata geçirilen projede alanları 74 metrekare olan 1+1'ler 300 bin ila 400 bin TL arasında, alanları 109 ila 123 metrekare olan 2+1'ler 468 bin ila 715 bin TL arasında; alanları 150 metrekare olan 3+1'ler ise 708 bin ila 931 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor.


ATA GRUP'TAN YÜZDE 5 İNDİRİM

Ata Grup'un Esenyurt'ta inşa ettiği Espark-Esbahçe Konakları'nda Kurban Bayramı'na özel düzenlenen kampanya kapsamında belli dairelerde yüzde 5'e varan indirimlerle ev sahibi olmak mümkün. İki etapta 11 ve 12 katlı dört ayrı bloktan oluşan Espark-Esbahçe Konakları'nda 125 metrekare büyüklüğe sahip 184 konut var. Projede fiyatlar ise 250 bin TL'den başlıyor.


4'LÜ KAMPANYA FIRSATI

Gülsa İnşaat - Bay Yapı Ortak Girişimi tarafından Kartal'da inşa edilen Gökdeniz Kartal projesinde Kurban Bayramı'na özel kampanya başlatıldı. Dört farklı ödeme seçeneği bulunan kampanya kapsamında yüzde 50 peşinat verildiği takdirde kalan yüzde 50 için 48 ay yüzde sıfır faiz uygulanıyor. İkinci seçenekte yüzde 40 peşinatla kalan miktar için banka kredisi kullanılabiliyor. Üçüncü ödeme planına göre yüzde 4 indirim uygulanıyor. Ayrıca yüzde 5 peşinatla kalan yüzde 20'lik kısım teslimde ödenirken, yüzde 75'i için de banka kredisi kullanılıyor. Dördüncü seçenekte ise yüzde 25 peşin olmak üzere kalan miktar için banka kredisinin yanı sıra yüzde 7'lik de indirim yapılıyor. 7 bin 80 metrekare arsa alanı üzerinde 35 bin metrekare inşaat alanına sahip 26 katlı 2 blokta 204 konuttan oluşan Gökdeniz Kartal projesinde 1000 metrekare sosyal tesis, 5 bin metrekare de yeşil alan bulunuyor. İnşaatına Mayıs 2014'te başlanan projenin Şubat 2016'da sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Projede fiyatlar ise 332 bin TL'den başlıyor.


PEŞİNE YÜZDE 10 İNDİRİM UYGULUYOR

Dumankaya İnşaat, farklı projelerinden konut sahibi olmak isteyenlere bayrama özel fırsatlar sunuyor. Lansmana özel peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim, peşinatı teslimde ödeme ve Dumankaya finansman sistemiyle 36 ay yüzde 0 faiz imkânı sunulan Dumankaya Mozaik projesinde fiyatlar 149 bin liradan başlıyor. Kartal'da inşa edilen Dumankaya Horizon'ın A bloğunda 13 ticari birim ile 109 daire, B bloğunda ise 22 ticari birim ile 34 ticari ofis olmak üzere toplam 178 bağımsız ünite yer alıyor. Projede stüdyodan 1+1'e ve 4+1'e kadar farklı konut seçenekleri yer alıyor. 48 veya 36 ay yüzde 0 faiz ve peşin alımlarda yüzde 10 indirim gibi fırsatlarla konut sahibi olunan projede fiyatlar 372 bin liradan başlıyor.


ÖNCE OTUR, SONRA ÖDE

Çukurova Gayrimenkul tarafından Kartal'da geliştirilen Çukurova Tower projesinde bayrama özel düzenlenen kampanya kapsamında, peşinatı bir yıl erteleyen "Önce otur, sonra öde" kampanyası Kurban Bayramı'nda da devam edecek. Çukurova Gayrimenkul'un, daire teslimlerinin başladığı projenin son dairelerine özel olarak düzenlediği kampanyayla hiç peşinat ödemeden Çukurova Tower'a taşınmak mümkün. Üstelik 24 ay sıfır faiz fırsatı da sunuluyor. 36 katlı bir rezidans projesi olan ve stüdyo dairelerin 179 bin, 1+1'lerin 254 bin, 2+1'lerin 454 bin, 3+1'lerin ise 690 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Çukurova Tower'da, çeşitli büyüklükte ve özellikte dokuz farklı tipte 253 konut bulunuyor. Çukurova Tower, yüzde 90'ını oluşturan yeşil alanı ve bin 200 metrekareden meydana gelen kapalı sosyal tesis alanlarıyla da büyük ilgi görüyor.


1 YIL VADE FARKSIZ TAKSİT İMKÂNI

Selçuklu Holding iştiraki Selin Yapı tarafından Sancaktepe'de geliştirilen Rings İstanbul projesinde Kurban Bayramı'na özel düzenlenen kampanya kapsamında 1 yıl vade farksız taksitle konut sahibi olunabiliyor. Konutların hemen teslim edildiği Selin Yapı Rings İstanbul projesinde büyüklükleri 57 ila 380 metrekare arasında değişen 1+1'den, 6+2'ye kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Konutların metrekare fiyatının 3 bin 400 TL'den başladığı Sancaktepe Rings İstanbul satış ofisi bayramın üçüncü gününden itibaren açık olacak.

Sabah/Seda Tabak


Geri Dön