20 / 04 / 2024

Kurbanlıklarınızı Real'den alın bayramda karlı çıkın!

Kurbanlıklarınızı Real'den alın bayramda karlı çıkın!

Sunduğu fiyatlar ve kaliteli hizmetle bu yıl yine iddialı olan Real Hiparmarket'lerinde kurbanlık fiyatları geçen yılın da altında olarak belirlendi ve kurban satışlarına başlandı



Bir real, geleneği haline gelen hazır paketli ve canlı kurban satışları bu yıl da devam ediyor. Küçükbaş kurbanlıklar (yaklaşık 18 kg)  635 TL ve büyükbaş 1/7 hisseli kurbanlıklar (yaklaşık 20 kg) 645 TL’den real, mağazalarında satışa sunuluyor.


real,- Hipermarketleri, müşterilerin kurbanlık satın almadan önce en önemli unsurlardan olan dini vecibelerin yerine getirildiğinden emin olunması, fiyat karşılaştırması yaparken birim fiyat (kg) üzerinden hesaplama yapılması, kurban kolilerini teslim almadan önce kesimhanenin hijyenik kurallara uygunluğu, parçalama, hisse dağılımı ve paketleme yapılırken adil bir dağılım olduğunun kontrol edilmesi gibi konulara özellikle dikkat etmesi gerektiğini vurguluyor.


real,- Hipermarketleri her yıl olduğu gibi bu yıl da İslami kurallara uygun, imam ve noter eşliğinde, veteriner hekim kontrolünde, hijyenik koşullarda ve kamera kaydıyla kesilen kurbanlıkları müşterilerine sunuyor.  


Paketli kurbanlıkların yanı sıra sadece Konya ve  Adana  mağazalarında canlı kurban satışı da yapacak olan Real Hipermarketleri, müşterilerine “Real’e gelin, kurbanlıklarınızı istediğiniz şekilde alın. Bayramda zor işleri sizin için biz yapalım” sözü veriyor.


Müşterilerine her zaman en kaliteli ürünleri ve hizmeti en iyi fiyatlarla sunmayı hedefleyen Real Hipermarketleri kurbanlık seçiminde de oldukça titiz davrandı. Kurbanlık olma vasfını kazanmış Doğu ve İç Anadolu Bölgesinde yetiştirilen, 100% yerli besi Karaman ırkından koç küçükbaşlar ve Montofon ve Simental ırklarından büyükbaşlar tercih edildi.


Bayramın ilk günü bayram namazını takiben Balıkesir ve Diyarbakır’da toplam 10.000 metrekarelik alanda Türkiye’nin en modern kesimhanelerinde, hijyenik koşullara uygun olarak, imam, noter, veteriner hekim ve konusunda uzman Real personelleri denetiminde vekalet ile kişiye özel kesilecek kurbanlıklar bayramın ikinci günü itibari ile Real mağazalarında teslim edilmeye başlanacak. Bayramın 3. ve 4. günü teslimlerde kurban etleri istenen şekilde ücretsiz olarak hazırlanarak müşterilere teslim edilecek.


Real' in bir diğer hizmeti ise, müşteriler dilerlerse, kurban kesim işlemlerinin görüntülerini içeren CD’ler müşterilerin adreslerine postalanacak.


Kurban alımlarında farklı ürünlerde geçerli toplam 100 TL değerinde indirim kuponu hediye ediyor

Geçen yıldan farklı olarak, real,-  bu sene paketli ya da canlı kurban alımı yapan tüm müşterilerine, farklı ürünlerde kullanabilecekleri toplam 100 TL değerinde indirim kuponu hediye ediyor. Bu kuponlar bir sonraki alışverişte kullanılmak üzere geçerli olacaktır. Bütün dana kurbanlık alan müşteriler ise 7 adet 100 TL’lik indirim kuponu almaya hak kazanacaklar. İndirim kuponları kurban alımı yapan müşterilere aynı gün teslim edilecek ve kuponlar 11 Kasım 2012 tarihine kadar kullanılabilecek.



Kızılay ile işbirliği


Dileyen müşteriler, Real  mağazalarındaki kurban stantlarına gelerek yazılı vekaletle Türk Kızılayı’na kurban bağışlarını makbuz karşılığında yapabilirler


Geri Dön