26 / 04 / 2024

Kurşunlar'dan Balıkesir Altıeylül'e 70.4 milyonluk termal otel!

Kurşunlar'dan Balıkesir Altıeylül'e 70.4 milyonluk termal otel!

Kurşunlar Yapı Malzemeleri İnşaat tarafından Balıkesir Altıeylül ilçesine bağlı Pamukçu Mahallesi'nde termal otel yapılacak. 280 oda kapasiteli termal otel projesi 70 milyon 467 bin TL'ye mal olacak...




Kurşunlar Yapı Malzemeleri İnşaat tarafından Balıkesir Altıeylül ilçesine bağlı Pamukçu Mahallesi'nde termal otel yapılacak. 280 oda kapasiteli termal otel projesinde 600 kişilik konaklama hizmeti sunulacak.


Kurşunlar Altıeylül Termal Otel projesi 70 milyon 467 bin TL'ye mal olacak. Kurşunlar Altıeylül Termal Otel projesi 41 bin 72 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek.


Planlanan projede toplamda 280 oda, yeşil alanlar, yürüyüş yolları, sosyal alanlar, termal tesisler, çocuk oyun alanları, otopark gibi bölümler bulunuyor. Otelde termal enerji (yeraltı sıcak su kaynakları) ile ısınma ihtiyacı sağlanacak. Otel bodrum kat, zemin kat ve teras katta dahil 7 kat olarak inşa edilecek.


Bodrum katta; personel lojmanları ve yemekhaneleri, fizik tedavi merkezi, egzersiz alanı ve havuzlar, Zemin katta; yemekhane ve restaurantlar, fitness salonu, SPA ve sauna salonları, ofisler ve mağazalar olacak.


Tesisin 1., 2., 3. ve 4. katlarında odalar, 5. ve çatı katı dubleks olarak tanımlanan odalar bulunacak.

Tesisin çatısına bir adet helikopter iniş alanı, konaklama binası çevresine otopark, açık ve kapalı havuzlar, tenis kortu, voleybol ve basketbol sahaları, mini golf sahası, tırmanma platformu, buz pateni sahası, okçuluk merkezi ve organik hobi bahçesi inşa edilecek.



Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



Geri Dön