23 / 04 / 2024

Kurtköy Avlu'da metrekaresi 2 bin 650 TL'ye!

Kurtköy Avlu'da metrekaresi 2 bin 650 TL'ye!

Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı Ortaklığı yatırım değeri 45 milyon TL olan 140 bağımsız bölümden oluşan Avlu Kurtköy projesi için kolları sıvadı. Avlu Kurtköy için eylüle kadar ön talep toplanacak




Erguvan İnşaat&Demirbaş Yapı Ortaklığı, Kurtköy'de inşa edeceği yeni projesi Avlu Kurtköy için eylül ayına kadar ön talep toplayacak. Metrekare fiyatı ortalama 2 bin 650 TL olan proje, lansmana özel fiyatlarıyla satışa sunulacak. Erguvan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emre Maraşlı projenin 7 bin 200 metrekare arsa üzerinde 17 bin metrekare inşaat alanına sahip olduğunu belirterek, toplam 138 konuttan ve 200 metrekare sosyal tesisten oluşan projede, farklı metrekare tiplerinde geniş konutlar olduğunu söyledi. 


BÖLGEYİ TANITACAĞIZ 

Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş, Kurtköy'ün yıldızının yükselmesiyle ilgili bazı değerlendirmelerde bulundu. Bölgenin tanıtıma ihtiyacı olduğunun altını çizen Demirbaş, "Bu yıl bölgede yatırım yapan firmalarla birleşip, Kurtköy'ün değerini artıracak çalışmalar yapmak istiyoruz. Birkaç firmayla görüştük, sıcak baktılar. Bu konuda öncü rol üstleneceğiz" diye konuştu. Türkiye'de butik projelerin eksikliğine dikkat çeken Emre Maraşlı ise "Biz bu eksikliği gidermeye yönelik projeler geliştiriyoruz. Projelerimizdeki daireler ile bire bir ilgileniyoruz" dedi. 


ROOF'UN YÜZDE 65'İ SATILDI

Emre Maraşlı, "Roof Kurtköy'de satışların yüzde 65'ini tamamladık. İnşaatımız yüzde 30 seviyelerinde. Aralık 2015'te teslim edeceğimiz projede fiyatlar 210 bin TL'den başlıyor"dedi. 



Sabah




Geri Dön