23 / 04 / 2024

Kurtköy Helenium Boutique nerede?

Kurtköy Helenium Boutique nerede?

Firma: Başarır İnşaat

Proje: Helenium Boutique

Teslimlerinin 2017 yılının başında yapılacağı Helenium Boutique projesinde daire alanları 65 metrekare ile 191 metrekare arasında değişiyor. Peki Kurtköy Helenium Boutique nerede?



"Kurtköy  Helenium Boutique  nerede?" sorusunun yanıtını vermeden önce projeden bahsedelim.  Başarır İnşaat  tarafından hayata geçirilen projede 148 tane daire yer alıyor.


Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandığı Kurtköy Helenium Boutique projesinde teslimler 2017 yılında gerçekleşecek.


Kurtköy Helenium Boutique projesindeki dairelerin alanları 65 metrekare ile 191 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Proje 6 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. 


Kurtköy Helenium Boutique Evleri'nde toplam daire bedelinin yüzde 35'i peşinat olarak ödendiğinde, kalan bedek için 24 aya kadar vade farksız taksit yapılıyor. 


Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen Kurtköy Helenium Boutique projesinde fitness center, spor alanları, yürüyüş parkuru, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları mevcut. 


Kurtköy Helenium Boutique nerede?

Adres: YeniŞehir Mahallesi.Eşref Bitlis Bulvarı No:33 Kurtköy/Pendik


Helenium Boutique iletişim

Tel: 0216 702 10 00

Web: http://www.heleniumboutique.com/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön