26 / 04 / 2024

Kurtköy Helenium Garden ödeme planı!

Kurtköy Helenium Garden ödeme planı!

Firma: Başarır İnşaat

Proje: Helenium Garden

Kurtköy Helenium Garden ödeme planı bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Daire fiyatları 139 bin TL'den başlangıç gösteren proje Anadolu Yakası'nın konut alanında yükselen değeri Kurtköy'de Başarır İnşaat imzası ile yükseliyor...



40 bin metrekarelik alan üzerinde 4 blok olarak planlanan  Helenium Garden  Projesi, Kurtköy2de  Başarır İnşaat  tarafından inşa ediliyor. Kurtköy Helenium Garden ödeme planı bilgileri haberimizin aşağısında yer alıyor.


1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunan Helenium Garden Konutları'nın büyüklükleri 40 metrekare ile 280 metrekare arasında değişiyor. 


Kurtköy Helenium Garden ödeme planı


Konut kredisi kullanılabilen Kurtköy Helenium Garden ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz ile taksitlendirme yapılıyor. Projede daire teslimlerinin 2014 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.


Kurtköy Helenium Garden lokasyon olarak; Sabiha Gökçen Havalimanı'na 5 dakika, Boğaziçi ile Fatih Sultan Mehmet Köprülerine 20 dakika uzaklıkta yer alıyor. Proje ayrıca E-5, E-6 yollarının ortasında bir konuma sahip.


Helenium Garden Kurtköy nerede?


Helenium Garden adres: Yenişehir Mahallesi Eşref Bitlis Bulvarı No:3 Kurtköy/ Pendik/ İstanbul


Kurtköy Helenium Garden ödeme planı ayrıntılı bilgiler için;


Helenium Garden iletişim

Telefon: (0216) 702 10 00

Web adresi: www.heleniumgarden.com

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön