27 / 04 / 2024

Kurtköy Helenium Garden'da yüzde 1 peşinatla! 5 ayrı ödeme seçeneği!

Kurtköy Helenium Garden'da yüzde 1 peşinatla! 5 ayrı ödeme seçeneği!

Firma: Başarır İnşaat

Proje: Helenium Garden

Başarır İnşaat'ın Anadolu Yakası projesi olan Kurtköy Helenium Garden, 5 farklı ödeme seçeneği ile farklı avantajlar sunuyor. Projede konut fiyatları 139 bin TL'den başlangıç gösteriyor...



Konut alanında Anadolu Yakası'nın gelişen ilçesi Kurtköy'de  Başarır İnşaat  tarafından hayata geçirilen Helenium Garden, 5 ayrı ödeme seçeneği sunuyor. 


11 bin metrekarelik alan üzerinde yükselen Kurtköy Helenium Garden, 40 bin metrekare inşaat alanına sahip. Proje lokasyon olarak E-5, E-6 yollarının ortasında bir konuma sahip  ve Boğaziçi ile Fatih Sultan Mehmet Köprülerine 20 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 5 dakikalık uzaklıkta yer alıyor.


Helenium Garden Kurtköy fiyat


4 blokta toplam 280 daireye yer verilen  Helenium Garden  Evleri 139 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede 1+0'dan 3+1'e kadar konut tipleri bulunuyor.


Helenium Garden ödeme seçenekleri


İstanbul Kurtköy'de yüzde 41'inin satışı tamamlanan Helenium Garden Projesi'nde Ramazan Bayramı'na özel kampanyalar tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Kampanya kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi yapan Başarır İnşaat, ödemenin yüzde 75'lik kısmına banka kredisi kolaylığı sunuyor. Geriye kalan yüzde 24'lük kısmı ise teslimatta ödeniyor. Bir diğer kampanyada ise yüzde 25'i peşin geriye kalan yüzde 75'llk kısmına banka kredili özel indirim seçeneği var. 


Yüzde 35'ini peşin ödemek isteyenlere ise kalan yüzde 65'lik bölümünü 48 ay yüzde sıfır faizle taksitlendirme seçeneği ve yüzde 50 peşin geriye kalanını kendi bünyesinde 30 ay taksitlendirme ile yüzde 25 peşin, geriye kalanını ise kendi bünyesinde 24 ay taksitlendirme seçenekleri de bulunuyor. 


Helenium Garden iletişim

Telefon: (0216) 702 10 00

Web adresi: www.heleniumgarden.com


Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön