25 / 04 / 2024

Kurtköy Oto World Asya dükkan fiyatları!

Kurtköy Oto World Asya dükkan fiyatları!

Firma: Has Şirketler Grubu

Proje: Oto World Asya

Oto World Asya projesinde mevcut olan dükkanların büyüklükleri 200 metrekare ile 600 metrekare arasında farklılık gösteriyor. İşte Kurtköy Oto World Asya dükkan fiyatları...



Kurtköy  Oto World Asya  dükkan fiyatları öncesinde projeden bahsedelim. Projede satışa sunulan dükkanların alanları 200 metrekare ila 600 metrekare arasında değişiyor. 


Pendik ilçesine bağlı Kurtköy'de yükselen Oto World Asya projesinde teslimler bu yıl yapılacak. Banka krdisine uygun olan proje  Has Şirketler Grubu  imzası ile hayata geçiriliyor. 


365 adet oto galerisinin yer aldığı Oto World Asya projesi Anadolu Yakası'nın ilk Oto AVM'si olma özelliğini barındırıyor. Proje 170 milyon TL yatırım bedeline sahip. 


Kiralık dükkan fiyatlarının 4 bin TL ile 5 bin TL arasında değiştiği Oto World Asya projesinde bankalar, oto kuaförleri, sigorta acenteleri ve oto aksesuar dükkanları yer alıyor. 


Pendik Oto World Asya projesi lokasyon olarak Pendik Sahil Yolu'na 7 kilometre, E-5 otoyoluna  6 kilometre, TEM otoyoluna 3 kilometre uzaklıkta yükseliyor. 


Kurtköy Oto Worl Asya dükkan fiyatları

Kurtköy Oto Worl Asya dükkan fiyatları en düşük 790 bin TL, en yüksek ise 1 milyon TL olarak belirlendi. 


Oto World Asya nerede?

Adres: Pendik Tem Bağlantı Yolu Üzeri, Sabiha Gökçen Havalimanı Karşısı Pendik/İstanbul


Oto World Asya iletişim

Telefon: 216 392 22 22 

Web adresi: http://www.otoworld.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön