25 / 04 / 2024

Kurtköy Paragon'da 2+1'ler 538 bin TL'ye!

Kurtköy Paragon'da 2+1'ler 538 bin TL'ye!

Firma: Küçükçalık İnşaat

Proje: Kurtköy Paragon Residence

Küçükçalık Grubu imzası ile Kurtköy'de yükselen Kurtköy Paragon'da 2+1 daireler 538 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Projede hemen tapu fırsatı sunuluyor..



İstanbul Anadolu yakasının parlayan yıldızı Kurtköy’de Kurtköy Paragon projesini hayata geçiren Küçükçalık Grubu, projeyi 11 dönümlük arazi üzerinde inşa ediyor.

Kurtköy Paragon'da 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. Ayrıca, projede 4 adet Town House daire tipine de yer veriliyor. 

Kurtköy Paragon'da hemen tapu fırsatı sunuluyor. Projede 2+1 daireler 538 bin TL'den, 3+1 daireler ise 688 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. 

Kurtköy Paragon da 2+1 ler 538 bin TL ye!

Teslimler Mayıs'ya başlıyor

Kurtköy Paragon'da banka kredisi ile ev sahibi olunabiliyor. Projede dairelerin önümüzdeki Mayıs ayında teslim edilmesi planlanıyor. 

Tüm detayların düşünüldüğü projede açık ve kapalı yüzme havuzlarından, sauna ve hamamlara, fitness salonuna, çocuklar için açık ve kapalı oyun alanlarından yüzme havuzuna kadar her türlü aktivite alanı yer alıyor.

Kurtköy Paragon'da ayrıca, büyükler için bilardo, masa tenisi ve langırt salonlarından, çiçekler arasında kalan çardak alanı, havuz başında kafeterya gibi alanlar da mevcut.

Tel: 0216 482 99 00 
Web: www.kurtkoyparagon.com.tr

 


projeye sor



Geri Dön