29 / 03 / 2024

Kütahya Altıntaş'ta 2.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kütahya Altıntaş'ta 2.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Altıntaş Kaymakamlığı Milli Emlak Servis Şefliği, Kütahya Altıntaş'ta yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.



Altıntaş Kaymakamlığı Milli Emlak Servis Şefliği, Kütahya Altıntaş'ta yer alan gayrimenkulü 2 milyon 911 bin TL muhammen bedelle satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış ihalesi 4 Eylül 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.


Altıntaş Kaymakamlığı Milli Emlak Servis Şefliğinden:
Kütahya İli, Altıntaş İlçesi, Genişler Köyünde bulunan, mülkiyeti Hazineye ait; J24D23-A pafta, 2427 parsel no.lu, 97.033,31 m² yüzölçümlü, Ham Toprak vasıflı taşınmaz muhammen bedeli 2.911.000,00 TL, geçici teminat miktarı 582.200,00 TL’den 04/09/2019 tarihinde saat 10:00’ da 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45. maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile İlçe Milli Emlak Servis Şefliği odasında yapılacak ihale ile satılacaktır.
İhaleye katılacak isteklilerin ikametgah belgesi, nüfus cüzdan örneği, geçici teminatı yatırdıklarına dair makbuzları veya geçici teminat mektubunu, tüzel kişiler ise ayrıca yılı içinde alınmış kayıtlı olduğu oda sicil kaydı, tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin temsile tam yetkili olduklarını gösterir noter tasdikli yetki belgesi ve imza sirkülerinin aslını veya noter tasdikli örneğini, İhaleye Ortaklık şeklinde iştirak halinde noter tasdikli ortaklık girişim belgesi ve her ortak için ilgisine göre istenen tüm belgeler ile Vekaleten ihaleye katılacakların noter tasdikli vekaletnamelerini ve gerçek kişilerden istenen tüm belgeleri, ihale
saatine kadar komisyon başkanlığına vermeleri zorunludur.
İstekliler 2886 sayılı Kanunun 37. maddesine uygun olarak düzenleyecekleri teklifleri iadeli taahhütlü bir mektupla gönderebilirler. Posta ile yapılacak tekliflerdeki gecikmelerde, teklif işleme alınmaz. Şartname ve ekleri ihale saati öncesinde Altıntaş Kaymakamlığı Milli Emlak Servis Şefliğinde bedelsiz olarak görülebilir. Komisyon ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

İhale bilgileri www.milliemlak.gov.tr adresinden öğrenilebilir. 


Geri Dön