28 / 03 / 2024

Kütahya Hayrettin Karaca Projesi ihale aşamasında!

Kütahya Hayrettin Karaca Projesi ihale aşamasında!

Tavşanlı Belediyesi Hayrettin Karaca Parkı’nı sil baştan yenilemek için kolları sıvadı. Projesi hazırlanan parkta spor tesislerinden tutunda, amfi tiyatroya bir çok sosyal yaşam alanı vatandaşın hizmetine sunulacak.




Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde bulunan ve Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler’in üzerinde yoğun mesai harcadığı park ihale aşamasına geldi. 10 bin metrekare alana yapılacak tesisleşme çalışmaları 2017’de tamamlanacak. Belediye Başkanı Mustafa Güler konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede Hayrettin Karaca Parkı’nda inşa edilecek sosyal alanlar hakkında bilgi verdi. Başkan Güler “Halkımıza Hayrettin Karaca Parkı’na tekrar hayat vereceğimizin sözünü vermiştik. Projemiz hazırlandı ve ihale aşamasına geldik. 2017’de çalışmalar başlayacak. Yeşil alanların ıslahı ve yeni park projeleri konusunda bizim potansiyelimizdeki ilçeleri bırakın illerle yarışır duruma geldik. Hayrettin Karaca Parkı için hazırladığımız projenin içerisinde gençlerimiz için çok amaçlı spor tesisi, kafe, çay ocağı, mini amfi tiyatro, süs havuzları, dinlenme alanları, spor aletleri, çocuk oyun grubu ve yürüyüş yolları olacak. 10 bin metrekare alana yapacağımız bu park şimdiden halkımıza hayırlı olsun” dedi.


Diğer taraftan bir başka projede Mülayim Tepe için hazırlandı. Türbe ve mevcut restoran hariç tüm alanı kapsayan çalışmada ilçe merkezinin nefes aldığı yeşil alan modern yapısıyla Tavşanlı’nın değerine değer katacak.



Tavşanlı Belediyesi



Geri Dön