19 / 04 / 2024

Kütahya Seramik, Brezza koleksiyonu ile meltem estirecek!

Kütahya Seramik, Brezza koleksiyonu ile meltem estirecek!

Kütahya Seramikin İtalyanca meltem anlamına gelen Brezza adlı koleksiyonu, mekanlarda rengarenk meltem esintileri yaratıyor. Brezza koleksiyonu  kendine özgü anlatımıyla profesyonellerin beğenisine sunuyor.



Kütahya Seramikin İtalyanca meltem anlamına gelen Brezza adlı koleksiyonu, mekanlarda rengarenk meltem esintileri yaratıyor.

Her yılın son trendlerine uygun tasarımlar sunan Kütahya Seramik, ana malzemesi cam olan Brezza koleksiyonuyla, doğanın ve yaşamın tanıdık unsurlarını farklı şekillerde, kendine özgü anlatımıyla profesyonellerin beğenisine sunuyor.



Tüm ıslak hacimlerde, eğrisel alanlarda, abajurlarda, kolonlarda, spa mekanlarında, havuzlarda, dekoratif anlamda her türlü yüzeyde uygulanabilen Brezza, isteğe bağlı ebat, renk ve desen seçenekleriyle camın sınırsız kullanım alanlarını hayal gücüyle birleştiriyor.



Yeni sujet kesimli özel tasarımları, kişiye özel renk ve boyutlarda lavabolar, bordür camlar, çiçek, damask ve kaftan desenli panoların yer aldığı Brezza koleksiyonlarında, farklı renklerin karışık uygulamaları sonucu sıra dışı efektler yaratılıyor.

Brezza koleksiyonlarında her mozaik, renklerin ateşle dansı sonrasında hayat buluyor. Koleksiyonda her bir parça, ayrı ayrı el işçiliği ile cam sanatçıları tarafından özenle üretiliyor. Bu yüzden de hiçbir mozaik diğerinin bire bir aynısı olmuyor. Tıpkı doğanın büyüleyici renklerinin eşsiz tonları gibi...



Çok çeşitli renk alternatiflerine sahip Brezza ile okyanusun sınırsız mavileri, gün batımının kırmızıları, doğanın sonsuz yeşillikleri, güneşin altın tonları ve rüzgarın fısıltıları mekanlarda hayat buluyor.

Brezza koleksiyonları, 2.5 x 2.5 cm, 2.5 x 5 cm, 2.5 x 10 cm, 5 x 5 cm, 5 x 10 cm ve 10 x 10 cm ölçülerinde, istenilen ebatlarda 4 mm ve 6 mm kalınlıklarında üretiliyor.

 


Geri Dön