25 / 04 / 2024

Kuveyt Türk emekli promosyonunu arttırdı! Promosyon yarışı kızıştı! Kuveyt Türk ne kadar emekli promosyonu veriyor?

Kuveyt Türk emekli promosyonunu arttırdı! Promosyon yarışı kızıştı! Kuveyt Türk ne kadar emekli promosyonu veriyor?

Emekli promosyonuna ilişkin bankalardan art arda zam promosyon güncellemesi geldi. Son olarak Kuveyt Türk emekli promosyon miktarını arttırdı. Peki Kuveyt Türk'te emekli promosyonu ne kadar? İşte 2022 Kuveyt Türk emekli promosyon kampanya detayları...



Kuveyt Türk emekli promosyonunu arttırdı! Promosyon yarışı kızıştı! Kuveyt Türk ne kadar emekli promosyonu veriyor?

Yenilikçi ürün ve hizmetleriyle öne çıkan Kuveyt Türk, emeklilere yönelik cazip avantajlar içeren emekli maaşı taşıma paketinde güncellemeye gitti. Emekli maaşlarını 31 Ağustos 2022 tarihine kadar kadar Kuveyt Türk’e taşıyan müşterilerine promosyon başvurusunda bulunmaları durumunda faizsiz finans prensiplerine uygun şekilde 6.000 liraya varan promosyon ödemesinde bulunacak. Katılım finans kuruluşları arasında emeklilere yönelik en iyi ayrıcalıkları sağlayan Kuveyt Türk, bu kapsamda, 1.500 liraya kadar emekli maaşı alanlara 4.000 TL, 1.500 TL ile 2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 5.000 lira, 2.500 TL ve üzeri emekli maaşı alanlara ise 6.000 lira tutarında promosyon ödemesinde bulunacak. Maaşlarına, 7 gün 24 saat boyunca Kuveyt Türk ATM'leri ve diğer tüm banka ATM'lerinden kolaylıkla ulaşma fırsatı da bulan emekliler, öte yandan ortak ATM’lerden işlem başına 2.000 lira olmak üzere ayda 2 kez ücretsiz para çekebiliyor.

EMEKLİLERE ÖZEL AYRICALIKLAR

Kuveyt Türk emeklilere, mobil şubeden ücretsiz EFT, FAST ve havale yapmaktan ortak ATM’lerden ücretsiz para çekmeye, çağrı merkezinde öncelikli işlem yapmaktan Emekli Danışma Hattı (0262 723 49 19) hizmetine kadar birden fazla avantaj sunuyor. Maaşını Kuveyt Türk'e taşıyan tüm emekli vatandaşlar, promosyondaki yeni tutarlardan ve ayrıcalıklı hizmetlerden yararlanırken yeni emekli olanlar da başvurmaları durumunda ilk maaşlarını ve promosyonlarını Kuveyt Türk’ten de alabiliyor. Kuveyt Türk’ün sağladığı ayrıcalıklardan faydalanmak isteyen emekli vatandaşların, emekli maaşının e-devlet üzerinden veya tüm şubeler aracılığıyla Kuveyt Türk’e taşıması yeterli oluyor.

Emekli promosyonunda çılgın artış! Bankalar kesenin ağzını açtı! Ziraat, Garanti, Vakıfbank, ING, Halkbank, TEB

Ne 4 bin ne de 5 bin! İşte emeklilere en yüksek promosyonu veren banka


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön