29 / 03 / 2024

Kuveyt Türk konut finansmanında indirime gitti!

Kuveyt Türk konut finansmanında indirime gitti!

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Kovid-19) sürecinde ülke ekonomisine katkı sunmak için finansman oranlarında indirime giden Kuveyt Türk, konut finansmanında yüzde 0,76'dan başlayan finansman desteği sağlıyor.



Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Kovid-19) sürecinde ülke ekonomisine katkı sunmak için finansman oranlarında indirime giden Kuveyt Türk, konut finansmanında yüzde 0,76'dan başlayan kar oranıyla müşterilerine finansman desteği sağlıyor.

Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, Kuveyt Türk, koronavirüs salgınıyla mücadele döneminde reel ekonomiye destek olmak ve bireylerin finansmana ulaşımını kolaylaştırmak için konut, araç ve ihtiyaç finansman oranlarında indirime gitti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Kuveyt Türk, herhangi bir üst ya da alt sınır şartı olmaksızın tüm vade seçeneklerinde konut finansmanında kâr oranını yüzde 0,79'a  indirdi. Sigorta ve kredi kartı ürünlerini kullanmak isteyen Kuveyt Türk müşterileri ise konut finansmanında 0,76’ya kadar düşürülen kar oranlarından yararlanabiliyor.

Konut finansmanında 120 aya kadar vade seçenekleri sunan Kuveyt Türk, bu sayede konut sahibi olmak isteyen vatandaşların bütçelerine ve konut sektörüne katkı sunmayı planlıyor.

Kuveyt Türk'ün kar oranlarıyla sunduğu konut, araç ve ihtiyaç finansmanı avantajları hakkında detaylı bilgilere www.kuveytturk.com.tr üzerinden ve şubelerden ulaşmak mümkün.

 

Konut kredisi faizlerinde bahar müjdesi!


Geri Dön