23 / 04 / 2024

Kuveyt Türk'ten konut alım satımlarında 'Alacağım Güvende Sistemi'!

Kuveyt Türk'ten konut alım satımlarında 'Alacağım Güvende Sistemi'!

Kuveyt Türk parasını güvence altına almak isteyenler için “Alacağım Güvende Sistemi” ni geliştirdi. Kuveyt Türk'ün müşterisi olun veya olmayın güvenli hesapta tutulan para, yapmak istediğiniz satış işlemi gerçekleşirse satıcının hesabına iletiliyor, gerçekleşmezse alıcının hesabına iade ediyor...



Kuveyt Türk, yeni projesi “Alacağım Güvende Sistemi” ile müşterisi olsun ya da olmasın herkesin konut alım-satım işlemini güvence altına alıyor.

Türkiye’nin öncü katılım finans kuruluşlarından olan Kuveyt Türk'ün güvenilir alış veriş yapmak isteyen vatandaşlar için “Alacağım Güvende Sistemi” ile müşterisi olsun ya da olmasın herkesin araç ve konut alım-satım işlemini güvenli bir şeklide gerçekleştirmesini sağlıyor. Güvenli hesapta tutulan para, satış işlemi gerçekleşirse satıcının hesabına gönderiliyor, satış gerçekleşmezse alıncının hesabına iade ediliyor.

Kuveyt Türk, müşteri memnuniyeti çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Reel ekonomiye katkı sağlamayı ve müşterilerinin işlemlerini kolaylaştırmayı hedefleyen Kuveyt Türk, araç ve konut alım-satımında işlemlerini güvenli bir şekilde gerçekleştirmek amacıyla “Alacağım Güvende Sistemi”ni hayata soktu. Kuveyt Türk, kendi müşterisi olsun veya olmasın araç ve konut alım-satımı yapmak isteyen herkese Alacağım Güvende Sistemi kapsamında güvenli işlem sağlıyor. Kuveyt Türk ayrıca Alacağım Güvende Sistemi’nin ilk lansmanı kapsamında hizmeti kullananlardan hiçbir masraf istemiyor.

 Kuveyt Türk ten konut alım satımlarında Alacağım Güvende Sistemi !

“Alıcı ve satıcı için güvenli alan oluşturuyoruz”

Türkiye’de araç ve konut alım-satımı gerçekleştirilirken işlemlerin güvenli şekilde yapılabilmesi amacıyla Alacağım Güvende Sistemi’ni geliştirdiklerini dile getiren Kuveyt Türk Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Oral, “Müşterimiz olsun ya da olmasın tüm vatandaşlarımız araç veya konut alım-satım işlemi öncesinde Kuveyt Türk şubelerine gelerek Alacağım Güvende Sistemi’nden faydalanabilir. Bu hizmetten yararlanmak için finansman kullanma zorunluluğu da bulunmuyor. Alacağım Güvende Sistemi’yle hem alıcı ve satıcı için güvenli bir alan oluşturuyoruz, hem de reel ekonomiye katkı sağlıyoruz” diye konuştu.

Sistemin işleyişi son derece kolay

Kuveyt Türk müşterisi olup olmadığınıza bakmaksızın konut alım-satımı yapmak isteyenler, işlem öncesinde Kuveyt Türk şubelerini ziyaret ederek tek seferlik sözleşme imzalıyor. Araç ve konut satışı gerçekleşene kadar işlem tutarı Kuveyt Türk’ün güvenli hesabında koruma altına alınıyor. Karşılıklı imzalar atıldıktan sonra resmi kurumlar gözetiminde yapılan online sorgulamayla satış işleminin gerçekleşip gerçekleşmediği belirleniyor. Satış işlemi gerçekleştikten sonra satıcının hesabına satış bedeli gönderiliyor. Belirlenen işlem tarihi aralığında, herhangi bir sebeple alım-satım işlemi gerçekleşmemişse güvenli hesapta tutulan miktar alıcının hesabına geri gönderiliyor.

Konut kredisinde çok ‘özel’ başlangıç!


Geri Dön