19 / 04 / 2024

Kuyaş, Dünya Şehircilik Günü'nü kutluyor!

Kuyaş, Dünya Şehircilik Günü'nü kutluyor!

İnsanların hayatına değer katmak üzere yola çıkan KUYAŞ, yaşanabilir bir toplum yaratmak için, şehirciliğin önemini anımsatan ve öne çıkarmaya yardım eden bir gün olan 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’nü kutluyor.



Kuyaş Genel Müdürü Salih Sağında, 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü olması nedeniyle bir mesaj yayınladı. Sağında mesajında “Şehirler tarihi, kültürel ve mimari değerleriyle, bir milletin yaşayan zenginliği, medeniyet gelişiminin en önemli göstergesidir.” dedi. 


Şehirlerin orada yaşayan insanların gelişmişlik düzeylerinin bir göstergesi olduğunu söyleyen Kuyaş Genel Müdürü Salih Sağında "Dünya Şehircilik Günü" dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 


Sağında, mesajında şunları belirtti:

“Şehir hayatı küreselleşmeyle birlikte milletlerin medeniyet gelişiminin en önemli göstergelerinden biri olmuştur. Yaşanabilir bir toplum yaratmak için ülkemizde şehirciliğin önemine vurgu yapmalıyız. 

KUYAŞ bugün sahip olduğu arsalar üzerinde iddialı projeler gerçekleştirirken bir yandan da kentsel dönüşüm gibi orta vadeli hedefler için İstanbul’un en prestijli lokasyonlarında yeni projelerini hayata geçiriyor. Bugün biz bu projeleri hayata geçirirken herkesin çağdaş konut sahibi olması ve düzenli bir ortamda yaşaması için sorumluluk bilinciyle çalışıyoruz. 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü; bilinçlenme, tartışma, öğrenme ve şehircilik sorunları karşısında ortak karşı duruş gerçekleştirmek için özelleşmiş bir gündür. Bizde  “şehirciliğin” düşünülmesini, önemsenmesini hedefliyoruz ve bunun için çalışıyoruz. Bu vesile ile gelecek nesillerin; şehirlerimizin tarihsel, kültürel ve doğal değerlerine sahip çıkan birer medeniyet merkezi olan şehirlerde mutlu ve huzurlu yaşamaları dileğiyle Dünya Şehircilik Günü’nü kutluyorum,”  


Geri Dön