26 / 04 / 2024

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün üç yönetim kurulu üyesi istifa etti!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün üç yönetim kurulu üyesi istifa etti!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları yönetim kurulu üyesi Mesut Avcı, Ahmet Çağlar ve Cihangir Alparslan Çelik kendi istekleri ile yönetim kurulu üyeliklerinden istifa ettiler... 



Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) istifa eden yönetim kurulu üyeleri ve atanan yönetim kurulu üyeleri hakkında açıklama yaptı.

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları yönetim kurulu üyesi olarak seçilen Mesut Avcı, Ahmet Çağlar ve Cihangir Alparslan Çelik kendi istekleri ile yönetim kurulu üyeliklerinden istifa ettiler. 

İstifa eden Yönetim kurulu üyelerinin yerine yapılacak olan ilk Genel Kurul toplantısında onaylanmak üzere Ufuk Başer, Memet Tayran Demir ve Mehmet Bora Tütüncüoğlu'nun atanmasına ve ticaret siciline tesciline oy birliği ile karar verildi.

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın KAP açıklaması: 
Şirketimizin 11.04.2019 tarih ve 11 sayılı Yönetim Kurulu toplantısında;

27.03.2019 tarihinde yapılan Genel Kurul toplantısında Yönetim Kurulu üyesi olarak seçilen Mesut AVCI, Ahmet ÇAĞLAR ve Cihangir Alparslan ÇELİK kendi istekleri ile  Yönetim Kurulu üyeliklerinden istifa etmişlerdir. 11.04.2019 tarihi itibariyle teslim edilen istifa dilekçelerinin kabulüne, ticaret siciline tesciline,

İstifa eden Yönetim kurulu üyelerinin yerine yapılacak olan ilk Genel Kurul toplantısında onaylanmak üzere Sayın Ufuk BAŞER, Sayın Memet Tayran DEMİR ve Sayın Mehmet Bora TÜTÜNCÜOĞLU'nun atanmasına ve  ticaret siciline tesciline oy birliği ile karar verilmiştir.

Kamuoyunun bilgilerine sunarız.

KUYUMCUKENT GAYRİMENKUL YATIRIMLARI A.Ş.


Geri Dön