19 / 04 / 2024

Kuzey Kıbrıs'da kredi kartıyla ev sahibi olma imkanı!

Kuzey Kıbrıs'da kredi kartıyla ev sahibi olma imkanı!

Dünyanın en ünlü gayrimenkul geliştiricilerinden Evergreen, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde hayata geçirdiği dev konut ve otel projelerinden oluşan Aphrodite’te; benzersiz ödeme avantajını buluşturuyor. 



Türkiye satışı, jet hızıyla gerçekleştirdiği konut satışlarıyla gayrimenkul sektörünün yıldız ismi olan İsmail Gökalp’e emanet edilen proje, doğal yaşamın tam ortasında modern bir kasaba ortamı yaratıyor.

Aphrodite Beachfront, Aphrodite Park Residence, Aphrodite Deluxe Terraces ve Aphrodite Diamond isimleriyle yükselen Aphrodite projeleri, kredi kartıyla peşinatsız ödeme fırsatıyla yatırımcısına satın aldığı andan itibaren kazandırıyor. 2003 yılından bu yana Kıbrıs’ta imza attığı 22 proje ve 800 konut ile ülkenin öne çıkan gayrimenkul ve inşaat şirketlerinden biri olan, dünyaca ünlü Evergreen Developments, 320 milyon TL’lik yatırımla dev bir projeye daha imza atıyor. 

Aphrodite Beachfront, Aphrodite Park Residence, Aphrodite Deluxe Terraces ve Aphrodite Diamond isimleriyle hayata geçirilen Aphrodite projeleri, kapladığı alan ve sunduğu üst düzey yaşam konforuyla dev bir modern kasaba ortamı yaratıyor. 70 bin metrekare alan üzerinde kurulan, 4 etaptan meydana gelen bu dev kasabanın tüm etapları tamamlandığında, binden fazla daireye sahip olacak. İlk etabı olan 300 dairenin teslimleri başlar başlamaz yüzde yüz doluluk elde edilmesi, projenin yatırımcılar açısından cazip bir yatırım fırsatı olarak görüldüğünü gösteriyor.

İsmail Gökalp: “Türk yatırımcıya ağırlık vereceğiz”
Projenin tüm sosyal donatılarıyla prestijli ve üst düzey yaşam standardı arayan yatırımcıları cezbettiğini kaydeden Aphrodite Projeleri Türkiye Satış Pazarlama Koordinatörü İsmail Gökalp, “Projelerimizin teslim edilen ilk etabı özellikle Türkiye, İngiltereve Kuzey Avrupa ülkeleri tarafından ciddi bir talep gördü. Yatırımcı profilinde yüzde 80 oranda Kuzey Avrupalılar öne çıktı. Kalan 3 etaptaki satışlarımızda daha çok Türk pazarına yoğunluk vereceğiz. Projemizin yer aldığı bölge, kiracı açığı bulunan ve talepte zirveyi gören bir bölge. Bu da satışlarda etkili oluyor” şeklinde açıklama yaptı. 

Kıbrıs’ta bir ilk: Kredi kartına taksit avantajı
Aphrodite projeleri, sunduğu ödeme fırsatlarıyla bir ilke imza atıyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde, gayrimenkul ve inşaat sektörüne kredi kartıyla ödeme yapma fırsatını kazandıran projede, yatırımcı dairesini teslim aldığı andan itibaren kazanmaya başlıyor. Projeden daire almak isteyen yatırımcılar, yüzde 30 oranındaki peşinat tutarını, kredi kartına taksitle ödeyebiliyor. 

İsmail Gökalp: “Yatırımcı dairesini teslim aldığı andan itibaren kazanıyor”
Peşinatsız ve ara ödemeyi ortadan kaldıran kredi kartıyla ödeme fırsatı hakkında bilgi veren İsmail Gökalp, konuyu 2019’da teslim edilmesi planlanan Aphrodite Park Residence üzerinden şu sözlerle örneklendirdi: 
“Aphrodite Park Residence projemizde daire fiyatlarımız 239.250 TL’den başlıyor. Bunun yüzde 30’luk kısmı olan 71.775 TL’sini yatırımcılarımız aylık 5.981 TL taksitle kredi kartıyla 12 ay boyunca ödeyebiliyor. Geri kalan 167.475 TL’yi de inşaat tamamlandığında Türk bankalarından kredi kullanarak ödeyebiliyor. Kalan tutar için kredi çektiklerini düşünelim. Aynı zamanda dairelerini 10 yıllık kiraya verdiklerinde kiracı aylık ödemelerden fazlasını yapacağı için yatırımcı her koşulda dairesini teslim aldığı andan itibaren kazanmaya başlıyor. Yatırımcı uzun süren yaz döneminde artan talepten ötürü kiracı bulmakta da zorluk yaşamıyor. Projemiz sunduğu tüm avantajlarla her koşulda yatırımcıyı mutlu edebiliyor.” dedi. 

Projeye banka garantisi
Gökalp, C bloğun ödeme planına ilişkin de şu bilgileri verdi: “C bloğumuz 24 ay sonra teslim.  %50 peşinatı inşaat bitene kadar kredi kartına 24 ay taksit yapıyoruz. 170.000 TL bir daireyi  3.540 TL taksitle 24 ve 25 ay taksitle ödeme imkanına sahipler. 85.000 TL kalan tutarı ister peşin, ister banka kredisiyle ödeyebiliyorlar. Ayrıca bir önemli nokta daha, projemiz banka garantörlüğünde. Ödenen tutara banka teminat mektubu verebiliyor.”

2019 ve 2020’de teslim 
70 bin metrekarelik alanda yer alan APHRODİTE projelerinde A ve B blok 128 daire 2019 da, 104 daireden oluşan C blok ise 2020 yılında teslim edilecek. Projelerin yanı başında bulunan 80 bin metrekarelik alanda konumlandırılan Green Hotel’in yapımına ise 2019 yılının ilk çeyreğinde başlanması hedefleniyor. 

Aphrodite projelerinin 2’inci etabını oluşturan Aphrodite Park Residence, 3 blok halinde yükselen 232 daireden oluşuyor.  Ercan Havalimanı’na 50 dakika uzaklıkta yer alan proje, Lefkoşa ve Trodos Kayak Merkezi’ne de 45 dakika mesafedeki konumuyla benzersiz bir lokasyon avantajı sunuyor. Denizin hemen yanı başında, modern mimariye sahip, ismiyle bütünleşik bir residence projesi olan Aphrodite Park Residence’ta dağ manzaralı spa tedavi merkezi, yoga stüdyoları, açık ve kapalı havuz, yürüyüş parkurları, fitnes alanı, sörf kulübü, Türk hamamları, bar, restoranlar, cafeler, market, açık ve kapalı çocuk oyun parkları yer alıyor. 
 


Geri Dön