20 / 04 / 2024

Aphrodite’te kredi kartıyla ev satılacak!

Aphrodite’te kredi kartıyla ev satılacak!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde kredi kartıyla ev sahibi yapacak. Evergreen, dev projesi Aphrodite ile yatırımcısına satın aldığı andan itibaren kazandıracak.



Evergreen, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde hayata geçirdiği dev konut ve otel projelerinden oluşan Aphrodite’te; eşsiz lokasyon, üst düzey yaşam konforu, yüksek katma değer ve benzersiz ödeme fırsatı sunuyor. 

İsmail Gökalp’e emanet edilen proje, doğal yaşamın tam ortasında modern bir kasaba ortamı yaratıyor. Aphrodite Beachfront, Aphrodite Park Residence, Aphrodite Deluxe Terraces ve Aphrodite Diamond isimleriyle yükselen Aphrodite projelerine kredi kartıyla sahip olunuyor.


İsmail Gökalp: “Türk yatırımcıya ağırlık vereceğiz”

Aphrodite’te kredi kartıyla ev satılacak!

Aphrodite Projeleri Türkiye Satış Pazarlama Koordinatörü İsmail Gökalp, “Projelerimizin teslim edilen ilk etabı özellikle Türkiye, İngiltereve Kuzey Avrupa ülkeleri tarafından ciddi bir talep gördü. Yatırımcı profilinde yüzde 80 oranda Kuzey Avrupalılar öne çıktı. Kalan 3 etaptaki satışlarımızda daha çok Türk pazarına yoğunluk vereceğiz. Projemizin yer aldığı bölge, kiracı açığı bulunan ve talepte zirveyi gören bir bölge. Bu da satışlarda etkili oluyor” diye konuştu.


Kıbrıs’ta bir ilk: Kredi kartına taksit avantajı

Sunduğu fırsatlarla ilk imza atan Aphrodite projeleri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde, gayrimenkul ve inşaat sektörüne kredi kartıyla ödeme yapma fırsatını kazandırıyor. 

Projeden daire almak isteyen yatırımcılar, yüzde 30 oranındaki peşinat tutarını, kredi kartına taksitle ödeyebiliyor. 


İsmail Gökalp: “Yatırımcı dairesini teslim aldığı andan itibaren kazanıyor”

Peşinatsız ve ara ödemeyi ortadan kaldıran kredi kartıyla ödeme fırsatı hakkında bilgi veren İsmail Gökalp, konuyu 2019’da teslim edilmesi planlanan Aphrodite Park Residence üzerinden şu sözlerle örneklendirdi: 
“Aphrodite Park Residence projemizde daire fiyatlarımız 239.250 TL’den başlıyor. Bunun yüzde 30’luk kısmı olan 71.775 TL’sini yatırımcılarımız aylık 5.981 TL taksitle kredi kartıyla 12 ay boyunca ödeyebiliyor. Geri kalan 167.475 TL’yi de inşaat tamamlandığında Türk bankalarından kredi kullanarak ödeyebiliyor. Kalan tutar için kredi çektiklerini düşünelim. Aynı zamanda dairelerini 10 yıllık kiraya verdiklerinde kiracı aylık ödemelerden fazlasını yapacağı için yatırımcı her koşulda dairesini teslim aldığı andan itibaren kazanmaya başlıyor. Yatırımcı uzun süren yaz döneminde artan talepten ötürü kiracı bulmakta da zorluk yaşamıyor. Projemiz sunduğu tüm avantajlarla her koşulda yatırımcıyı mutlu edebiliyor.”
 


Geri Dön