19 / 04 / 2024

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi müşavirlik ihalesi 25 Temmuz'da!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi müşavirlik ihalesi 25 Temmuz'da!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi; Kurtköy-Akyazı ve Kınalı - Odayeri bölümü yap-işlet-devret modeliyle yapılacak. Projenin yapım işi müşavirlik ihalesi 25 Temmuz'da gerçekleşecek.



Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Otoyolu Projesi Kurtköy-Akyazı ve Kınalı - Odayeri (Bağlantı Yolları Dahil) Kesimi Yap-İşlet-Devret Modeli ile Yapılması, İşletilmesi ve Devri Projesi Yapım Dönemi Müşavirlik Hizmeti ihale edilecek. 


Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nin yapım dönemi müşavirlik hizmeti ihalesi 25 Temmuz saar 10:30'da gerçekleşecek. İhale için geçici teminat bedeli 3 milyon TL olarak belirlendi. 


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğünden:


1 - “Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Projesi Kurtköy-Akyazı ve Kınalı - Odayeri  (Bağlantı Yolları Dahil) Kesimi Yap - İşlet - Devret Modeli ile Yapılması, İşletilmesi ve Devri Projesi Yapım Dönemi Müşavirlik Hizmeti” işinin ihalesi; 25.07.2016 günü saat 10:30’da Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü Yücetepe/ANKARA B-Blok 3. Kat İşletmeler Dairesi Başkanlığı Toplantı Salonunda, İhale Komisyonu huzurunda kapalı teklif alma usulüne göre yapılacaktır.


2 - İhalenin Konusu: 27 Aralık 2010 tarih ve 2010/T47 sayılı Yüksek Planlama Kurulu Kararına dayalı olarak 3996 sayılı “Bazı Yatırım ve Hizmetlerin Yap-İşlet-Devret Modeli Çerçevesinde Yaptırılması Hakkında Kanun” ve 94 / 5907 sayılı Bakanlar Kurulu Kararına göre ihale edilen Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Projesi Kınalı - Odayeri ve Kurtköy - Akyazı (Bağlantı Yolları Dahil) Kesimi Yap-İşlet-Devret Modeli ile Yapılması, İşletilmesi ve Devri Projesi Yapım Dönemi Müşavirlik Hizmeti İşidir.


3 - İstekliler; ihale dosyasını 15 Haziran 2016 tarihinden itibaren Karayolları Genel Müdürlüğü İşletmeler Dairesi Başkanlığı B-Blok Kat: 3’te ücretsiz olarak görebilirler. İhaleye ilişkin ihale dosyası satış bedeli (KDV Dahil) 20.000 TL’dir. İhaleye iştirak etmek isteyen istekliler, dosya bedeli olan (KDV Dahil) 20.000 TL.’yi Karayolları Genel Müdürlüğü Muhasebe, Kesin Hesap ve Raporlama Şubesi Müdürlüğü’ne yatırmalarını müteakip, aldıkları makbuz karşılığında Karayolları Genel Müdürlüğü İşletmeler Dairesi Başkanlığı’na müracaat ederek ihale dosyasını alabileceklerdir.


4 - Söz konusu işe ait Geçici Teminat Tutarı 3.000.000.-TL (Üç Milyon Türk Lirası)’dır. Teminat olarak kabul edilecek değerler, İdari Şartnamenin 28. Maddesinde belirtilmiştir.


5 - Teklifler, en erken ihale tarihinden 7 (yedi) gün öncesinden başlamak üzere ihale tarihinde ihale saatine kadar Karayolları Genel Müdürlüğü İşletmeler Dairesi Başkanlığında (B Blok Kat:3) İhale Komisyonu Başkanlığına elden veya posta ile teslim edilecektir. Belirtilen gün ve saatten sonra verilen teklifler ile postada meydana gelecek gecikmeler kabul edilmeyecektir. Saat ayarında Türkiye Radyo ve Televizyon (TRT) Kurumu’nun saat ayarı esastır.


6 - İhaleye katılacaklarda aranılacak şartlar, İdari Şartnamenin ikinci bölümünde belirtilmiştir.


7 - Söz konusu Müşavirlik Hizmeti işi 3996 sayılı kanunun 12. maddesine göre, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu kapsamı dışında ihale edilecektir.


8 - İdare, İhaleyi yapıp yapmamakta tamamen serbest olup, İdare’nin bu serbestliğinden dolayı istekliler herhangi bir nam altında İdare’den talepte bulunamazlar.

İlgilenenlere ilanen duyurulur.




Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde Kurtköy-Akyazı ve Kınalı Odayeri kesimlerinin Yap-İşlet-Devret (YİD) modeli̇yle yapılması, ı̇şleti̇lmesi̇ ve devri̇ projesi̇ni̇n yapım dönemi̇ müşavi̇rli̇k hi̇zmetleri işi ayrı ayrı ı̇hale edi̇lecek.


Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğünün Resmi Gazete'de yer alan ilanına göre, 3. Boğaz Köprüsü Dahi̇l Kuzey Marmara Otoyolu Projesi̇'nin Kurtköy-Akyazı kesi̇mi̇nin YİD modeli̇yle yapılması, ı̇şleti̇lmesi̇ ve devri̇ projesi̇ni̇n yapım dönemi̇ müşavi̇rli̇k hi̇zmeti̇ ı̇halesi, 25 Temmuz'da saat 10.30'da gerçekleştirilecek.


Projenin Kınalı-Odayeri kesimi için müşavirlik hizmeti ihalesi de aynı tarihte saat 14.30'da yapılacak.


Geçici teminat tutarları 3'er milyon lira olarak belirlenen işler için istekliler ihale dosyalarını 20'şer bin liraya temin edebilecek.



Yeni Şafak



Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında Kurtköy-Akyazı ve Kınalı-Odayeri kesimlerinin "Yap İşlet Devret" modeliyle yapım dönemi müşavirlik hizmetleri için ihale açtı. Her iki ihale için de geçici teminat tutarları 3 milyon lira olarak belirlendi. Resmi Gazete'de yayınlanan ihale duyurusuna göre, ihale dosyaları 15 Haziran'dan itibaren alınabilecek. İhale ise 25 Temmuz 2016'da Karayolları Genel Müdürlüğü binasında yapılacak. Teklifler ihale tarihinden 7 gün öncesinden itibaren verilebilecek. 


Dünya


Geri Dön