20 / 04 / 2024

Kuzey Yakası ticarileri fiyat bilgisi!

Kuzey Yakası ticarileri fiyat bilgisi!

Firma: Emlak Konut GYO

Proje: Kuzey Yakası

Kuzey Yakası Projesi Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Başakşehir'de hayata geçiriliyor. Projedeki ofisler 9 Eylül'de satışa sunuldu...



Kuzey Yakası projesi 364 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 9 Eylül tarihinde ofislerin satışa çıktığı İstanbul Kuzey Yakası projesi "İstanbul'un en yeşil yakası" sloganıyla tanıtılıyor.


İstanbul Kuzey Yakası projesi 10 blok olarak yükselecek. İstanbul Başakşehir’de yer alacak Kuzey Yakası projesi konum olarak, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve 3. havalimanına yakın mesafede, Olimpiyat Stadı’na 4 km, Atatürk Havalimanı’na 18 km, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ise sadece 32 km uzaklıkta bulunuyor.


Emlak Konut güvencesine sahip Kuzey Yakası projesinde 373 adet ofis, ticari alan ve otelin yanı sıra birçok sosyal etkinlik alanına yer veriliyor.


Kuzey Yakası ticarileri fiyat bilgisi!


Kuzey Yakası ofislerinin fiyatları 349 bin TL'den başlıyor.  İstanbul Kuzey Yakası, 7 blok ticaret ve ofis olarak, kalan 2 blok otel ve kongre merkezi olarak, 1 blok ise içerisinde spor salonu ve kapalı yüzme havuzu bulunan spor tesisi olarak yükselecek. 



Tel:444 36 55 

Web: http://www.emlakkonut.com.tr/tr-TR/kuzey-yakasi-ticarileri 

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön