18 / 04 / 2024

Landor Gaziemir fiyat listesi!

Landor Gaziemir fiyat listesi!

Firma: Çetmen, By Kepi ve Konfor Ortaklığı

Proje: Landor Gaziemir

Landor Gaziemir fiyat listesi minimum 435 bin TL'den başlıyor. İzmir Gaziemir'de hayata geçirilen Landor Gaziemir Evleri, "Var böyle bir hayat!" sloganıyla tanıtılıyor...



Landor Gaziemir projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 müstakil kat teraslı ve bahçe katı konut tipleri sunuluyor. Landor Gaziemir teslimlerinin Aralık 2019 tarihinde yapılması planlanıyor. 

Landor Gaziemir; oksijen oranı yüksek temiz havası, suyun ve yeşilin içindeki atmosferiyle ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını açıyor. Proje 350 dönümlük çam ormanı yanında yer alıyor. 

Landor Gaziemir projesi, Çetmen, By Kepi ve Konfor Ortaklığı tarafından İzmir'in Gaziemir ilçesinde inşa ediliyor. Proje "Var böyle bir hayat!" sloganıyla tanıtılıyor. 
 
Landor Gaziemir Konutları konum olarak, İZBAN banliyo hattına 800 metre, Uluslararası Adnan Menderes Havalimanı'na 1.5 kilometre mesafede bulunuyor. Proje ayrıca Fuar İzmir'e 4.5 kilometre, alışveriş merkezlerine 3.4 kilometre ve özel eğitim alanlarına 1.3 kilometre mesafede yer alıyor.
 
Landor Gaziemir fiyat listesi!

Landor Gaziemir'de lansman fiyatları 435 bin TL’den başlıyor. Projede yüzde 0 faiz ayrıcalığı ve kişiye özel ödeme planı da sunuluyor. 

Landor Gaziemir projesinin ortak kullanım alanları arasında otopark, açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, güneşlenme alanları, yürüyüş alanları ve çocuk oyun alanları olacak. Projede aynı zamanda güvenlik hizmeti de sunuluyor.
 

Landor Gaziemir satış ofisi!
Tel: 0232 290 57 37
Web: http://landorgaziemir.com/
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön