27 / 04 / 2024

Lapis Han'da yüzde 10 peşinatla taksitleri teslimde öde!Teslim Mart 2014!

Lapis Han'da yüzde 10 peşinatla taksitleri teslimde öde!Teslim Mart 2014!

AVRUPA'nın En İyi Ofis Geliştirme Projesi unvanına sahip Gürallar Lapis Han'da, kalan son 22 ofis için "Yüzde 10 peşinatla taksitleri teslimde öde!" kampanyası başladı....





AVRUPA'nın En İyi Ofis Geliştirme Projesi unvanına sahip Gürallar Lapis Han'da, kalan son 22 ofis için "Yüzde 10 peşinatla taksitleri teslimde öde!" kampanyası başladı. Gürallar Yapı AŞ imzasıyla Kartal'da yükselen Lapis Han'da, teslimden sonra başlayacak ödemelerle ofis yatırımcıları ister taksitlerini kira geliri ile karşılıyor, isterse kira ödemek yerine kendi ofislerinin taksitini ödeyebiliyor. 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla son ofislerin satışının devam ettiği projede, açılış sonrası için kiralama talepleri de toplanmaya başladı. 


TESLİM MART 2014'TE Geçtiğimiz ay Avrupa Gayrimenkul Ödülleri tarafından Türkiye'nin ve Avrupa'nın en iyi ofis geliştirme projesi seçilen Gürallar Lapis Han, 14 ay gibi oldukça kısa bir sürede tamamlanarak Mart 2014'te teslim edilecek. Gürallar Yapı AŞ Genel Müdürü Evrim Karayel, insan ruhuna dokunan, 'çalışan dostu' bir yapıya sahip Lapis Han'ın 8 ay gibi kısa bir sürede yüzde 30 prim yaptığını söyledi. 



Habertürk Gazetesi 


Geri Dön