16 / 04 / 2024

Lapis Han’da yüzde 10 peşinatla! Taksitleri teslimde öde!

Lapis Han’da yüzde 10 peşinatla! Taksitleri teslimde öde!

Firma: Gürallar Yapı

Proje: Lapis Han

Avrupa’nın En İyi Ofis Geliştirme Projesi ünvanına sahip Gürallar Lapis Han’ da, kalan son 22 ofis için “%10 peşinatla taksitleri teslimde öde!” kampanyası başladı...



Gürallar Yapı AŞ. imzasıyla Kartal’da yükselen Lapis Han’da, teslimden sonra başlayacak ödemelerle ofis yatırımcıları ister taksitlerini kira geliri ile karşılıyor, isterse kira ödemek yerine kendi ofislerinin taksitini ödeyebiliyor. 350 bin TL’den başlayan fiyatlarla son ofislerin satışının devam ettiği projede, açılış sonrası için kiralama talepleri de toplanmaya başladı.

 

Teslimler Mart 2014’te

Geçtiğimiz ay Avrupa Gayrimenkul Ödülleri tarafından Türkiye’nin ve Avrupa’nın en iyi ofis geliştirme projesi seçilen Gürallar Lapis Han, 14 ay gibi oldukça kısa bir sürede tamamlanarak Mart 2014’te teslim edilecek. Toplam 32 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip proje, Aralık ayında yapılacak “Dünyanın En İyileri” yarışmasında da bütün Avrupa Kıtası’nı “ofis geliştirme” alanında temsil edecek.

 

Kartal’ın cazibe merkezinde

Kartal’da, E-5 aksının tam üzerinde, yüksek görünürlük ve prestije sahip Lapis Han, metro istasyonunun tam önünde yer almasının yanı sıra, İstanbul Anadolu Adliye Sarayı ve Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi’ne 700 metre mesafesi ile de gerek avukatların, gerekse yatırımcıların odağında yer alıyor.

 

Son 22 üniteye özel kampanya

Son 22 ünitenin kaldığı projede, 350 bin TL’den başlayan ofislere %10 peşinat ve teslimden sonra başlayacak taksitler ile sahip olmak mümkün.  Gürallar Yapı  AŞ. Genel Müdürü Evrim Karayel, son kalan üniteler için başlattıkları bu kampanya ile ilgili, “Lansmana çıktığı günden bu yana başarılı bir satış grafiği gösteren Lapis Han’da kalan son 22 ünite için avantajlı bir kampanya hazırladık. Teslimlerin yaklaştığı projemizde yüzde 10 peşinatla ofis satışı yapıyoruz. Taksit ödemelerinin teslimden sonra başlayacağı Lapis Han’da kira öder gibi ofis sahibi olunabiliyor. Kartal’a yeni bir soluk kazandıran projemizde kısa süre sonra satışları tamamlamayı hedefliyoruz” dedi. Karayel, insan ruhuna dokunan, ‘çalışan dostu’ bir yapıya sahip Lapis Han’ın 8 ay gibi kısa bir sürede yüzde 30 prim yaptığını sözlerine ekledi.

 

Çalışırken sosyalleşme imkanı

Bugüne kadar 2 milyon metrekare alanda 370 bin metrekare inşaatı tamamlayan Gürallar Grubu, bu alandaki tecrübesini Lapis Han’ın inşaatında da gerek hızlı, gerekse kaliteli üretim konularında kullandı. Ev konforunun ve detaylarının ticari ofise de aktarıldığı projede; kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, masaj odaları ve vitamin bardan oluşan bir spor merkezi ile kreş ve etüt odaları, mağazalar, restaurant ve cafe gibi pek çok sosyalleşme alanı bulunuyor.

 

Her 57 metrekarelik ofise 1 kapalı otoparkın bulunduğu projede, ayrıca ofis kullanıcıları için ücretsiz kullanabilecekleri toplantı odaları, kişiye özel arşiv odaları, seyahatlerini planlayabilecekleri “asistan” hizmeti ve ofislerini kiralayabilecekleri ikinci el yönetimi gibi hizmetlerin tamamı sağlanıyor. Kat bahçeleri, yaklaşık 1.100 metrekarelik iç avlu ve dikey bahçelerin de yer aldığı ofislerin içinde; wc, mutfak ve diğer tüm alanları da tamamlanmış şekilde teslim edilecek. En az 2 cephesi bulunan ofislerin tamamında doğal havayı alabilecekleri açılabilir camlar mevcut.

 

İstanbul Anadolu yakasında prestijli ve kolay ulaşılabilen bir ofise sahip olmak isteyenler için Gürallar Lapis Han’da yaşam, tüm bu özellikleriyle birlikte 5 ay sonra başlayacak.

 

Lapis Han telefon:  0216 577 10 00

Web Adresi: www.lapishan.com


projeye sor



Geri Dön