25 / 04 / 2024

Larissa Göl Evleri projesi ile İzmir'e 1200 konut geliyor!

Larissa Göl Evleri projesi ile İzmir'e 1200 konut geliyor!

Erden İnşaat, Gebze, İzmit, Ankara ve İstanbul'dan sonra İzmir'de de konut projesine başlıyor. Menemen'de inşa edilecek 1200 konutluk Larissa Göl Evleri projesinin yüzde 80'ini 1+1 daireler oluşturacak.



Larissa Göl Evleri 2018 fiyatları!

 

Gebze, İzmit,  Ankara  ve İstanbul'da gayrimenkul işleri yapan Erden İnşaat,  İzmir  piyasasına da iddialı bir proje ile giriyor. Menemen'de kurulacak olan Larissa Göl Evleri Projesi, yüzde 80'i 1+1 olmak üzere bin 200 konuttan oluşacak. 

 

İstanbul'un kalabalığı, şehrin stresi gibi nedenlerle kendi evini ve iş hayatını İzmir'e taşımaya karar verdiğini dile getiren Erden İnşaat'ın sahibi Mansur Erden, "Larissa Göl Evleri projesi için uzun bir çalışma yaptık. Gelişmeye çok müsait olduğu için yer olarak Menemen'i seçtik. Burası üniversiteler bölgesi seçildi, tatil beldesi Foça'nın hemen yanında. Şaşalı Kuş Cenneti, Doğal Yaşam Parkı çok yakın. Menemen Plastik İhtisas OSB burada kuruluyor. Manisa'ya 35 dakika da ulaşma imkanı var. Çanakkale otobanına yanımızda, İzban gibi modern ve gelişmiş bir toplu taşıma sistemine sahip. Körfez Geçişi Projesi, Çandarlı Limanı gibi yatırımlarla daha da değerlenecek. İzmir'in merkezine çok yakın ama bakir bir bölge olması, gelişmeye hazır yapısı bizi çok etkiledi" diye konuştu. Son dönemde marka firma ve projelerin İzmir'e yoğun ilgi gösterdiğini vurgulayan Erden, "Biz burada farklı bir konseptle yaklaşık bin 200 konutluk bir proje başlatıyoruz. Bu projede 1+1,2+1,3+1 olmak üzere konforlu bir yaşam tarzı belirledik" dedi. 

 

İnsanlar dalından üzüm yiyebilecek 

Lansman hazırlıklarına başladıklarını ve projenin satışa çıkmasına sayılı günler kaldığını söyleyen Mansur Erden, "Projemizi farklılaştıran unsurlardan biri de çevreci yönü. Ortak alanların enerji ihtiyacı, binaların üzerine yerleştirilen güneş panellerinden sağlanacak. Ayrıca proje Türkiye'nin ilk ve tek meyve veren dikey ormanı olma özelliğini taşıyor. Dikey orman konseptiyle inşaat için doğadan alman toprak, doğaya fazlasıyla geri kazandırılacak. Larissa Göl Evleri'nde, dikey orman komseptinde Ege'nin sembolü olan zeytin ve üzüm uygulanacak. Hangi katta hangi evde olunursa olunsun, daire sakinleri dalından üzüm koparabilecek" diye konuştu. 

 

Genç yaşam konsepti ile tasarlandı 

Günümüzde iş ve okul sebebiyle daha çok gencin ailelerinden ayrı küçük bir yaşam kurma ihtiyacı duyduğunu belirten Erden, "Bunu gözönüne alarak site sakinlerinin kendilerine vakit ayırabilmeleri için her şeyi düşündük. Şehir merkezinde vakit kaybetmeden evlerinin konforunda ihtiyaçları olan her şeyi bulabilecekler. Bunları alışveriş alanı, giyim ve teknoloji mağazası, fitness, açık-kapalı yüzme havuzu, sauna, açık-kapalı basketbol sahası, mini futbol, tenis kortu, yürüyüş ve koşu parkuru, bowling, sinema, hobi odaları, evcil hayvanlar için bahçe, uydu ve fiber altyapı olarak sıralayabiliriz" dedi.

 

Dünya


Geri Dön