26 / 04 / 2024

Larus Loft Göktürk fiyat listesi!

Larus Loft Göktürk fiyat listesi!

Firma: Vizyon İstanbul İnşaat

Proje: Larus Loft

Lansmana özel 24 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme imkanı sağlanan Larus Loft Göktürk fiyat listesi için haberimizi inceleyebilirsiniz. 20 milyon dolar yatırım bedeline sahip projede satışlar başladı...



Konutların alanlarının 65 metrekareden başlayıp, 182 metrekareye kadar yükseldiği Larus Loft Göktürk fiyat listesi için haberimizden yararlanabilirsiniz. Proje, İstanbul Avrupa yakası Göktürk'te inşa ediliyor.


20 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa edilen Göktürk Larus Loft satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon dubleks olarak dizayn edildi. Projede satışlar devam ediyor.


3 bin metrekare alan üzerinde konumlanan Larus Loft Göktürk fiyat listesi hakkında detaylı bilgi almak istiyorsanız haberimizi okumanız yeterli. Larus Loft ödeme planı kapsamında 24 ay sıfır faizle taksitlendirme yapılıyor. 


Larus Loft Göktürk fiyat listesi!


Larus Loft Göktürk ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde mevcut. Güvenlik, otopark gibi sosyal imkanların sunulduğu proje, Larus Palas projesinin hemen karşısında yükseliyor.


Larus Loft Göktürk fiyat listesi kapsamında metrekare birim fiyatı 2 bin 700 dolar ile 3 bin 200 dolar arasında değişiyor. Proje lokasyon olarak; Taksime ve Levent’e 20, İstinyepark’a 15, Kanyon’a 18, Karaburun’a 30 dakika uzaklıkta yaşama geçiriliyor. 


Larus Loft Göktürk ulaşım: Göktürk Merkez Mahallesi Kayın Sokak Kemerburgaz-Göktürk-İstanbul


Larus Loft Göktürk iletişim:

Tel: 444 16 60

Web: www.larusloft.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön