28 / 03 / 2024

Larus Loft metrekaresi 2 bin 700 dolar! 24 ay sıfır faiz!

Larus Loft metrekaresi 2 bin 700 dolar! 24 ay sıfır faiz!

Firma: Hakan Kıran Mimarlık ve Yapı

Proje: Larus Loft

Göktürk'te yer alan Larus Loft'da 1+1, 2+1, 3+1 (dubleks) ve 4+1 (dubleks) olmak üzere 4 farklı tipte toplam 119 daire yer alıyor. Metrekare fiyatı 2 bin 700 dolar ile 3 bin 200 dolar arasında değişiyor...



‘Kendi hayalini yatırımcı olarak hayata geçirmek’ üzere ‘Larus’ markası ile projeler tasarlayarak hayata geçiren Mimar Hakan Kıran’ın yeni projesi Larus Loft, Göktürk’te inşa ediliyor. ‘Tasarımda her şey insan içindir’ felsefesinin esas alındığı Larus markasının mimari özelliği olan yüksek tavan ve pencereler ile iç avlu konsepti, Larus Loft projesinde de kendini gösteriyor.


Yanı başındaki ormanların yenileyici ve ferahlatıcı havası, üçüncü köprü yapımının gündeme gelmesi ile her geçen gün değer kazanan bir lokasyon olan ve modern mimari yapısı ile dikkat çeken Göktürk’te yer alan Larus Loft’ta 1+1, 2+1, 3+1 (dubleks) ve 4+1 (dubleks) olmak üzere 4 farklı tipte toplam 119 daire olacak.  Metrekare fiyatı 2 bin 700 dolar ile 3 bin 200 dolar arasında olan projede daire büyüklükleri 65 m² ile 182 m² arasında değişiklik gösteriyor.


Projenin mimarı ve yatırımcısı olarak, düzenlenen basın toplantısında Larus Loft hakkında detayları paylaşan Mimar Hakan Kıran, ‘Gelenekten geleceğe cesur adımlar’ sloganı ile hayata geçirdikleri Larus markalı projelere bir yenisini; Larus Loft’u eklemekten dolayı son derece memnun olduğunu dile getirdi. Kıran şöyle konuştu: “Burada gelenek, hem saf doğayı hem de genlerimizde de var olan kültürlerle donatılmış geçmişi, tarihi birikimi ifade ediyor. Geleneği tasarımlarımızın detaylarına, alan ve ışık kullanımlarına yansıtıyoruz. En çok önem verdiğimiz geleneksel değerlerden biri de, geleceğe bağlanarak kendini kalıcı kılan eserler ortaya koymak. Gelecekten kasıt ise, doğadan da esin alarak, ait olduğumuz kültürler kadar tabi olduğumuz yaşam tarzına da dokunabilmek. Larus Loft da bu felsefeyle şekillendi.”


Larus markasının bir mimarın tasarımını esere dönüştürme çabası olarak değerlendiren Kıran, “Larus'un genel olarak hitap ettiği kitle, geniş bir yaş aralığında, yaşama önem verme kültürüne sahip, yaşamı anlamlandırmış, yalnızca sahip olma tutkusu değil, yaşadığı yere ait olma, kök salma ihtiyacı hisseden kişileri kapsıyor” şeklinde konuştu.


Kıran, proje ile ilgili şu bilgileri de aktardı: “Yaklaşık 3000 m² alan üzerinde, 20 milyon dolar yatırım ile Larus Palas ile belirlemiş olduğumuz yüksek kalite ve standartlarda gerçekleşen Larus Loft projesi, tüm dünyada emlak pazarlarına önemli dinamizm getiren iki önemli hedef kitleye yönelik olarak gerçekleşiyor. Bu kitleler, gençler ve emekliler. Bu doğrultuda, öncelikli hedef kitlemizin ihtiyaç ve beklentilerine cevap verecek, nispeten daha küçük alanlı, kolay yaşanan konutlar sunuyoruz.”


Larus Loft metrekaresi 2 bin 700 dolar! 24 ay sıfır faiz!


Larus Loft’ta, lansmana özel 24 ay % 0 faiz avantajı


Larus Loft, her geçen gün değer kazanan lokasyonu ve küçük daireleri ile yatırım amaçlı satın alınabilecek bir proje olma özelliği taşıyor. Larus Loft, kısa bir süre için lansmana özel olarak, 24 ay yüzde 0 faiz avantajı ve peşin ödemelerde ise nakit avantajları satışa sunuluyor. Böylece Larus Loft’tan şimdi konut sahibi olanlar 24 ayda yüzde 33 kazanç sağlamış olacak.


Larus Loft’un Larus Palas ile alttan birleştirileceğini belirten Hakan Kıran, yönetimin ortak olacağını ve otel konseptinde bir yönetim sunacaklarını söyledi.


El değmemiş doğası ve modern mimari yapısıyla İstanbul’un öne çıkan semtlerinden biri olan Göktürk’te yer alan Larus Loft, yeni havalimanına ve üçüncü köprü güzergâhına, aynı zamanda şehir merkezine olan yakınlığıyla da öne çıkıyor. Larus Loft, Taksime ve Levent’e 20, İstinyepark’a 15, Kanyon’a 18, Karaburun’a 30 dakika mesafede bulunuyor.


Yeni havalimanının gündeme gelmesi ile havalimanı çalışanları ve sık seyahat eden yerli -yabancı iş insanları için bölgede konut ihtiyacının doğduğunu işaret eden Kıran, Larus Loft’un özellikle 1+1 ve 2+1 dairelerin bu ihtiyacı maksimum düzeyde karşılayacağını ifade etti.


Larus Loft’da dört bodrum kat bulunuyor ve bunların üçü otopark katı olarak tasarlanmış durumda. İki otopark katında dairelere ait otoparklar yer alıyor. 1+1 ve 2+1 daireler için birer araçlık, 3+1 ve 4+1 daireler için de ikişer araçlık otopark alanı tahsis edildi. Diğer otopark katı ise, yine Göktürk'te şekillenen hayat tarzının beklentilerini karşılayacak şekilde, Vale hizmeti de sunan Ticari otopark olarak tasarlandı.


Tel: 444 16 60

Web: www.larusloft.com




projeye sor



Geri Dön