26 / 04 / 2024

Larus Loft lansmanı

Larus Loft lansmanı

Göktürk'te yer alan Larus Loft'da 1+1, 2+1, 3+1 (dubleks) ve 4+1 (dubleks) olmak üzere 4 farklı tipte toplam 119 daire yer alıyor. Metrekare fiyatı 2 bin 700 dolar ile 3 bin 200 dolar arasında değişiyor...

Marmara Loft Kartal fiyat bilgisi!

Görgülü İnşaat imzası taşıyan Yakacık Marmara Loft Evleri'nde yüzde 30 peşinat ile 60 ay faizsiz vade yapılıyor ve lansman öncesi yüzde 5 indirim fırsatı sunuluyor..

Marmara Loft'ta lansman öncesi yüzde 5 indirim fırsatı!

Görgülü İnşaat imzası taşıyan Marmara Loft'ta firma bünyesinde yüzde 30 peşinat ile 60 ay faizsiz vade ve lansman öncesi yüzde 5 indirim fırsatı sunuluyor. İşte 48 soruda Marmara Loft projesinin detayları...

Trabzon Loft Park Residence lansmanına büyük ilgi!

Trabzon Loft Park Residence projesinin tanıtım lansmanı büyük ilgi gördü. Projede 1+1'den 6+1'e kadar altı farklı şekilde tasarlanmış daire yer alıyor.

Larus Palas ve Larus Loft satışa çıktı!

Mimar Hakan Kıran müteahhitliği tarafından İstanbul'da inşa edilen Larus Palas ve Larus Loft projeleri satışa çıktı. 2 projede toplam 170 konut yer alıyor.

Bulvar Loft projesinde yüzde 32 kar fırsatı için son gün 27 Kasım!

Bulvar Loft, yatırımcısına kârlı bir gelecek vadediyor. Lansman dönemi fiyatlarıyla yatırımcısına en az yüzde 32 kâr fırsatı sunan Bulvar Loft’un bu büyük kampanyasından yararlanmak için son gün 27 Kasım.

Bulvar Loft Ankara projesinin lansmanı 22 Eylül'de!

Bulvar Loft Ankara projesinin lansmanı 22 Eylül'de gerçekleştiriliyor. Akfen İnşaat'ın projesi Bulvar Loft için ön talep toplanıyor...

Akfen Bulvar Loft Evleri iletişim!

Akfen Bulvar Loft Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Akfen Bulvar Loft Evleri'nin lansmanı 22 Eylül'de yapılacak...

Akfen Bulvar Loft lansmanı 22 Eylül'de!

Üstyapı, altyapı, çevre koruma ve komple havaalanı inşaatlarındaki uzmanlık ve tecrübesiyle Türkiye’nin inşaat devi Akfen İnşaat, konut sektörüne yeni bir projeyle giriş yapıyor.

Larus Loft teslim tarihi!

Larus Loft teslim tarihi 2016 yılı Eylül ayı olarak belirlendi. Toplamda 116 tane daireden oluşan proje İstinyepark’a 15 dakika, Karaburun’a 30 dakika yakınlıkta hayata geçiriliyor.

Göktürk Larus Loft teslim tarihi!

İstinyepark’a 15 dakika uzaklıkta inşa edilen Göktürk Larus Loft teslim tarihi 2016 yılı Eylül ayı olarak belirlendi. Projede peşin veya banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Göktürk Larus Loft satış fiyatları!

Toplam 116 adet dairenin yer aldığı proje İstanbul Avrupa Yakası Göktürk'te inşa ediliyor. Projede teslimler 2016 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor. Göktürk Larus Loft satış fiyatları 255 bin dolardan başlıyor.

Larus Loft lokasyon bilgileri!

Daire alanlarının 65 metrekareden başlangıç gösterdiği projede 116 adet daire yer alıyor. Larus Loft lokasyon bilgileri kapsamında İstinyepark ’a 15 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor.

Larus Loft satılık!

Larus Loft satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon dubleks şeklinde dizayn edildi.

Larus Loft lansmanı Haberi

Larus Loft lansmanı

‘Kendi hayalini yatırımcı olarak hayata geçirmek’ üzere ‘Larus’ markası ile projeler tasarlayarak hayata geçiren Mimar Hakan Kıran’ın yeni projesi Larus Loft, Göktürk’te inşa ediliyor. ‘Tasarımda her şey insan içindir’ felsefesinin esas alındığı Larus markasının mimari özelliği olan yüksek tavan ve pencereler ile iç avlu konsepti, Larus Loft projesinde de kendini gösteriyor.


Yanı başındaki ormanların yenileyici ve ferahlatıcı havası, üçüncü köprü yapımının gündeme gelmesi ile her geçen gün değer kazanan bir lokasyon olan ve modern mimari yapısı ile dikkat çeken Göktürk’te yer alan Larus Loft’ta 1+1, 2+1, 3+1 (dubleks) ve 4+1 (dubleks) olmak üzere 4 farklı tipte toplam 119 daire olacak.  Metrekare fiyatı 2 bin 700 dolar ile 3 bin 200 dolar arasında olan projede daire büyüklükleri 65 m² ile 182...