19 / 04 / 2024

Latif Aydemir İnşaat'tan Madam Katrin Konakları projesi!

Latif Aydemir İnşaat'tan Madam Katrin Konakları projesi!

Latif Aydemir İnşaat, hep hayalini kurduğunuz ve hakkınız olan keyifli yaşamın anahtarını, Çeşme Dalyanköy'de yaşanan büyük bir aşk hikayesiyle birlikte sunuyor.



İnsanların gözlerini kapatıp, nasıl bir yerde yaşamak ve nasıl bir güne uyanmak istediği hayalinden yola çıkan Latif Aydemir İnşaat, turizmin gözde merkezi Çeşme'nin Dalyan Mahallesi'nde süper lüks bir projeye imza atıyor. Adını burada yaşanan büyük bir aşktan alan Madam Katrin Konakları, 7 bin metrekare alan üzerinde yapılacak 10 villadan oluşuyor. Yüzme havuzlu projedeki villaların her birinin iki araçlık otoparkı bulunuyor. Villaların her biri deniz manzaralı, şömineli ve her odasında özel banyosu yer alıyor. 


Ünlülerin tercihi 

Yönetim Kurulu Başkanı Latif Aydemir, bu proje için neden Çeşme'yi seçtiklerini şöyle açıkladı: "Popülaritesi yüksek bir tatil merkezi olması, en önemli etkenlerden biri. 

Seçkin insanların ve ünlülerin tercih ettiği Çeşme-Alaçatı, birçok kişinin ev sahibi olma isteğiyle cazibe merkezi haline geldi. Burada birçok ünlüyle karşılaşabilir ve komşu olabilirsiniz. İzmir'e yapüan dev yatırımlar ve Çeşme'de yakın zamanda hizmete girecek havaalanı bu ilgiyi daha da artıracaktır. Bu yüzden Çeşme, yatırımlar açısından tercih edilen bir noktaya gelmiştir. Projenin bitiş tarihinin Mayıs 2018 olduğunu belirten Aydemir, şunları söyledi: "Projemiz oluşmaya başladığı ilk günden 

beri hikayesi ve mimarisiyle özel olarak tasarlanmıştır. Kaliteli bir yaşamı seçkin evlerle yaptığımız projemizde her detay düşünülmüştür. Çeşme'nin en iyi projeleri arasında yer alan Madam Katrin Konakları, ortak yaşam alanlarından ev yaşamına kadar diğer projelere göre detaylıca düşünülmüş ve inşa edilmeye başlanmıştır. Her görenin imrendiği Madam Katrin Konakları, tüm bu farklarıyla Dalyan'ın merkezinde konumlandırılmıştır."


ADINI NEREDEN ALIYOR? 

Latif Aydemir, projenin adının nereden geldiğini ise şöyle açıkladı: "Madam Katrin Belçika doğumlu. Rus kökenli kocası Nikita Gruber ile 1973'te ayak bastıkları Dalyanköy'e aşık olarak yerleşmişler. İnsanlarla birlikte omuz omuza vererek yapmaya başladıkları evi 1978 yılında tamamlamışlar. 5 sene sonra trafik kazasında ölen kocası çok sevildiği için'Dalyan'da Müslüman mezarlığına gömülmüş. Madam Katrin daha sonra evini "Lapero" isimli sanat galerisi ve kafeye dönüştürmüş. Çok özel deniz kabuğu koleksiyonu sahibi olan Madam Katrin, evine her gelen konuğuna bunları sergilemektedir. Tam bir Dalyanköy aşığı olan Madam Katrin'in ismi bu yüzden projeye verilmiştir."


Web: https://latifaydemirinsaat.com/portfolio-posts/madam-katrin-konaklari/


Posta Ek


Geri Dön