23 / 04 / 2024

Akın İnşaat'tan Gönül Evleri'nde 390 bin TL'ye!

Akın İnşaat'tan Gönül Evleri'nde 390 bin TL'ye!

Akın İnşaat'tan Gönül Evleri'nde kalan son 2 konut 390 bin TL ila 410 bin TL'ye satılıyor. Projenin ortak alanlarında 5 bin 500 metrekare açık peyzajlı yeşil alan, kapalı yüzme havuzu, çocuk parkı, basketbol sahası bulunuyor



Akın İnşaat'tan Gönül Evleri'nde kalan son 2 adet 3+1'ler 390 bin TL ila 410 bin TL'ye satılıyor. 7 bin 376 metrekare arsa üzerinde 19 bin 581 metrekare inşaat alanına sahip olan Gönül Evleri, Kağıthane'de inşa edildi.

Gönül Evleri’nde 3+1 tipinde inşa edilen konutların net kullanım alanları 113 metrekare, ayrıca 6 metrekare de depoları bulunuyor. Aylık taksitler 1000 TL’den başlıyor. Gönül Evleri’nde 98 metrekare 2+1’lerin satışı tamamlandı.

Projedeki örnek dairelerin dekorasyonu ise Evdema tarafından hazırlandı. 5 ve 6 katlı 7 bloktan meydana gelen Kağıthane Gönül Evleri projesinde toplam 105 adet konut yer alıyor. Akın İnşaat tarafından Kağıthane'de inşa edilen projede yaşam 2009'dan bu yana devam ediyor.

Gönül Evleri’nin ortak alanlarında 5 bin 500 metrekare açık peyzajlı yeşil alan, kapalı yüzme havuzu, çocuk parkı, basketbol sahası bulunuyor.

Kağıthane'de çağdaş şehirciliğin en üst düzey örneklerinden biri olarak hayata geçirilen Gönül Evleri, kendi içinde özel bir dünya yaratmakla birlikte, değişen Kağıthane'ye yepyeni bir çehre kazandırıyor.

Yapı Tekniği
Depreme dayanıklı radye temel, betonarme karkas, ısı yalıtım yönetmeliğine uygun kalınlıkta tuğla duvar üzerine mantolama, temel ve bodrumlarda su yalıtımı için bohçalama ve ısı yalıtımı, iç duvarlarda ses yalıtımını sağlayan kalınlıkta tuğla duvar, daireler arası bitişik duvar ve ses yalıtımı gibi yapı tekniklerinin kullanıldığı Gönül Evleri’nde her türlü alt yapı teknik hizmet garantisi kapsamında. Dairelerde yapısal emniyet özelliklerinin yanı sıra teknik ekipmanların tümü son teknoloji ürünü ve bu ürünlerin tamamı yine garanti kapsamında.

0 212 294 87 90

www.gonulevleri.net
[email protected]

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön