24 / 04 / 2024

Lavinya Park Mimarsinan'da 147 bin TL'ye!

Lavinya Park Mimarsinan'da 147 bin TL'ye!

Kullar İnşaat'ın İstanbul Büyükçekmece'de inşa ettiği Lavinya Park Mimarsinan'da, kalan sınırlı sayıda daireler yeni sahiplerini bekliyor. Lavinya Park'ta 2 artı 1 ve 3 artı 1'den oluşan dairelerde fiyatlar 147 bin liradan başlıyor



Kullar İnşaat'ın kendi yaptığı ilk proje olan Lavinya Park'ta 2 artı 1 ve 3 artı 1'den oluşan dairelerde fiyatlar 147 bin liradan başlıyor. Kullar İnşaat'ın ortak girişim projelerinden Ginza Lavinya Park ve Lavinya Garden bitmek üzere. Autoport'un ise satışları sürüyor. Temeli atılan Lavinya City Beylikdüzü'nün satışlarırına önümüzdeki aylarda başlanacak.

Projede yaşam başladı

Yaşamın başladığı Lavinya Park Mimarsinan, 108 daire ve 14 mağazadan oluşuyor. Büyükçekmece E-5'in yanında yer alan proje 5000 metrekare yeşil alana sahip. Lavinya Park Mimarsinan'da açık ve kapalı otopark, yüzme havuzu, fitness salonu, 2 adet çocuk parkı, oyun alanları, yürüyüş parkuru ve sosyal tesisler yer alıyor. Klima ve ankastre mutfağın standart olarak sunulduğu projedeki dairelerde, Vitra marka seramik ve vitrifiyeler, Intema mutfak, Arçelik ankastre ürünleri, Franke evye ve armatürleri kullanılıyor.
Posta

http://www.kullarinsaat.com.tr/
0212 864 11 61


Geri Dön