29 / 03 / 2024

Lazzoni Mobilya’dan evinize Lena ve Gola büyüsü!

Lazzoni Mobilya’dan evinize Lena ve Gola büyüsü!

Eğer ''Oturma odam herkesinkinden farklı olmalı'' diyenlerdenseniz size hitap eden sıra dışı tasarımlara imza Lazzoni Mobilya’nın kişiye özel tasarladığı Lena ve Gola tam size göre!



Tasarım konusunda uzman olan Lazzoni Mobilya sevdiklerinizle hoş sohbetlerinizi gerçekleştirebileceğiniz, keyifle dinlenebileceğiniz  Lena ve Gola modern ile klasik arasındaki ince nüansı birleştirerek yaşam alanlarınızda göz kamaştırıcı bir şıklık sunuyor. Tamamıyla kişiye özel üretilen Lena ve Gola koltuklar size konforu, rahatlığı ve şıklığı bir arada sunuyor. 


Şıklık, konfor ve rahatlık ön planda tutularak tasarlanan Lena ve Gola koltuk modelleri zevkinize göre tasarlanarak evinizde uyum ve rahatlığı yakalamayı amaçlıyor. İster gösterişi seven klasik bir tarzınız olsun, ister sadelikten yana olun size özel ölçü ve kumaş seçenekleri ile tarzınızı yakalayacağınız Lena ve Gola koltuk modelleri stilinizi yansıtarak evinizde söz sahibi oluyor. 


Tasarımı Sadece Size Özel 

Oturum minderini dahi kaz tüyü ya da Lazzoni’ye özel yay minder alternatifleri ile seçebileceğiniz, sırt minderi konfor ve rahatlığından ödün vermeyenler için özel olarak tasarlanmış Gola ve Lena koltuklar rahatlığı, konforu ve şıklığı ile tarzınızı yaşam alanlarınıza yansıtmak için sizleri bekliyor.


Geri Dön