29 / 03 / 2024

Le Chic Tarabya'nın inşaatı tamamlandı, iskan alındı!

Le Chic Tarabya'nın inşaatı tamamlandı, iskan alındı!

Deniz GYO'nun geliştirdiği Le Chic Tarabya projesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen incelemeler tamamlandı ve projenin inşaatı tamamlanarak iskan alındı. 



Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Le Chic Tarabya projesi hakkında açıklama yaptı. 

Deniz GYO'nun İstanbul ili Sarıyer ilçesi Tarabya mahallesi 440 ada 82-89-90 numaralı parsellerde geliştirdiği Le Chic Tarabya projesinin inşaat faaliyetlerinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen incelemeler sebebiyle ara verildiği 27 mart 2020 tarihinde yapılan özel durum açıklaması ile kamuoyuna duyuruldu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen incelemeler tamamlandı ve projenin inşaatı tamamlanarak iskan alındı. 

Deniz GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizin İstanbul ili Sarıyer ilçesi Tarabya mahallesi 440 ada 82-89-90 numaralı parsellerde geliştirdiği Le Chic Tarabya projemizin inşaat faaliyetlerinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen incelemeler sebebiyle ara verildiğini 27.03.2020 tarihinde yapılan özel durum açıklamamız ile kamuoyuna duyurulmuştu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen incelemeler tamamlanmış olup, projemizin inşaatı tamamlanarak iskan alınmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Web: https://www.lechictarabya.com//index?loading=false


Geri Dön