23 / 04 / 2024

Balıkesir Kocaseyit Kavşağı'nın inşaatı tamamlandı!

Balıkesir Kocaseyit Kavşağı'nın inşaatı tamamlandı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin kavşak çalışmaları kapsamında yapımı devam eden Kocaseyit Kavşağı'nın inşaatı tamamlandı.





Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin kavşak çalışmaları kapsamında yapımı devam eden Kocaseyit Kavşağı (Eski Doğumevi önü) tamamlandı. Ramazan Bayramı öncesi açılan kavşaktan ilk geçişi Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Vali Ersin Yazıcı ile birlikte yaptı. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Uğur, “Ramazan Bayramından önce kavşağı araç trafiğine açıp şehrimizin hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Açılan bu 3. Kavşakla beraber şehrimizdeki trafik daha da rahatlayacaktır. Yapımında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.


SIRADA KURTDERELİ MEHMET PEHLİVAN KAVŞAĞI VAR

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Gündoğan Mahallesi’ndeki Roman vatandaşların konut sorununun çözülmesi ile Cengiz Topel Köprülü Kavşak Projesi’nin de inşaatı başladı.. Yeni kavşak projesiyle Paşaalanı ve Atatürk Mahallesi ile Adliye, Yeni Devlet Hastanesi, Ordu Donatım ve üniversite birbirine bağlanmış olacak.




Balıkesir Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön