23 / 04 / 2024

LED aydınlatmalar yüzde 80 enerji tasarrufu sağlıyor!

 LED aydınlatmalar yüzde 80 enerji tasarrufu sağlıyor!

Eski floresan lambaların aksine çevre duyarlılığı ile öne çıkan LED aydınlatmalar küresel ısınmaya karşı en büyük silah. Elektrik enerjisinin ışığa dönüşmesi ile oluşan LED aydınlatmalar , sağladığı %80 enerji tasarrufu ile doğanın en büyük dostu...




Çağdaş aydınlatmanın muzur çocuğu LED aydınlatma sistemleri sağladığı yararlarla kullanım alanını giderek artırmakta. Sınırsız kullanım alanına sahip  olması ile her yerde kullanılan Wone Lighting LED aydınlatmalar atası floresan lambaları çoktan tahtından etti. 


Eski floresan lambaların aksine çevre duyarlılığı ile öne çıkan LED aydınlatmalar küresel ısınmaya karşı en büyük silah. Elektrik enerjisinin ışığa dönüşmesi ile oluşan LED aydınlatmalar , sağladığı %80 enerji tasarrufu ile doğanın en büyük dostu. Küresel ısınmanın hızla arttığı şu günlerde kaynakları verimli kullanması yönünden LED lambalar tüm dünyada zorunlu hale gelmiştir.


Geleceğin aydınlatması olarak lansman edilen LED aydınlatmalar, uzun ömürlü olması sebebi ile de tercih ediliyor. Standart olarak kullanılan ampullerin iki katı katı saate kadar kullanıma sahip ve ekonomik Wone Lighting LED’ ler uzun süreli kullanımda bile bakım gerektirmez. Klasik ampullerde karşılaşılan fazla ısınma sorunu ise Wone Lighting LED ampullerde asla yaşanmaz. 


Aydınlatmada sektöründe kaliteli ürünlerin adresi Wone Ligting downligting ürün gamında başarıları ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Aydınlatma sektöründeki tüm testlerden başarı ile geçen Wone Ligthing ergonomik tasarımı ile görenleri şaşkına çeviriyor. 




Geri Dön