28 / 03 / 2024

Lejant Mimarlık'tan kazançlı projeler!

Lejant Mimarlık'tan kazançlı projeler!

Her projesinde ''insan'' odaklı projeler hayata geçiren ve inovatif çözümler sunan Lejant Mimarlık&Proje, yatırım değeri yüksek ve kazançlı projeler üretmeye devam ediyor.



Lejant Mimarlık&Proje’nin ortakları olan Mimar Arif Balaban ve İç Mimar Durul Dalgıç proje ve çalışma prensipleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. 


Ankara'da 2007 yılında beri faaliyet gösteren Lejant Mimarlık&Proje, Mimari çözümlerden proje geliştirmeye, finansman yönetiminden işletmeye kadar hizmet sunan şirket, yurt dışında da hizmet veriyor. Her projesinde merkezine 'insan' koymayı ilke haline getirmiş firma, her projesinde inovatif çözümler üretiyor. 


Lejant'ın ortağı olan Mimar Arif Balaban,  "Projelerimizi tasarlarken ilhamımızı insandan alıyoruz. TED Koleji'nin Çorum Kampüsü'nü tasarlarken de; iş yaşamına farklı bir bakış açısı için Lejant'ın üssü olan Cam Ofis'te de bu bakış açımızı yansıttık" diye konuştu.


Mimar Dalgıç'ta şunları söyledi; "İşimizi her boyuttan incelediğimiz için bulunduğu yere değer katan, fonksiyonel, insanların da ömürleri boyunca mutlu olabileceği mekanlar hayata geçiriyoruz. Her projemizde optimum metrekare çözümleri sunuyoruz. İhtiyacı belirleyerek ona uygun çözümleri, uygun fonksiyonlarla birleştiriyoruz. Biz, hem projeci hem de yatırımcıyız. Bu nedenle yatırımcı gözüyle de bakarak, hem mimari olarak iyi hem de yatırım değeri yüksek ve kazançlı projeler ortaya çıkartıyoruz."




Sabah


Geri Dön