25 / 04 / 2024

Lekule Kartal Evleri ödeme planı!

Lekule Kartal Evleri ödeme planı!

Firma: Oflaz Şirketler Grubu

Proje: Lekule

Lekule Kartal Rezidans 'ta yer alan dairelerin büyüklükleri minimum 81 metrekare, maksimum ise 132 metrekare olarak dizayn edildi. İşte Lekule Kartal Evleri ödeme planı...



Daire seçenekleri arasında 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salonların bulunduğu Lekule Kartal Evleri 18 kattan oluşan tek blok halinde hayata geçiriliyor. 


Konut teslimlerinin 12 ay sonra gerçekleşmesi öngörülen Yakacık Lekule Kartal Evleri 'nda daire fiyatları 337 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor. 


Lekule Kartal Evleri ödeme planı ile ilgili detaylı bilgi haberimizde yer alıyor. Proje fitness center, yüzme havuzu, oyun alanları, kafeler, otopark ve güvenlik gibi sosyal yaşam alanlarından oluşuyor. 


Kartal Lekule Rezidans konum olarak Real AVM 1 dakika, Kartal Metro İstasyonuna 2 dakika, Tem Samandıra bağlantısına 1 dakika, Aydos Ormanı'na 5 dakika,  Marmaray   hattına 2 dakika, E5 Karayoluna 1 dakika, Kartal Sahile 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. 


Lekule Kartal Evleri ödeme planı kapsamında yüzde 10 ön satış indirimi uygulanıyor. Projede banka kredisi ile ödeme yapılması durumunda 120 ay vade imkanı mevcut. 


Kartal Lekule ulaşım: Çarşı Mahallesi Panorama Sokak No:18 Yakacık – Kartal /  İstanbul   


Lekule Kartal satış ofisi

Telefon: 444 28 78

Web: http://www.lekule.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön