26 / 04 / 2024

Lekule Kartal'da peşinatsız, 120 ay taksitle! Yeni proje!

Lekule Kartal'da peşinatsız, 120 ay taksitle! Yeni proje!

Firma: Oflaz Şirketler Grubu

Proje: Lekule

Kartal 'da inşa edilen Lekule projesi kapsamında peşinatsız 120 aya kadar vadelendirme sunuluyor. Proje kapsamında ön satış dönemine özel yüzde 10 oranında indirim de uygulanıyor.



Oflaz Şirketler Grubu projesi, Lekule projesi, Adalar ve deniz manzarasına sahip konumda yer alıyor. Projede 7 farklı tipte daire bulunuyor. Lekule projesinde yer alan daireler 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı.


Lekule projesinde yer alan dairelerin alanları 81 metrekareden başlıyor ve 132 metrekareye kadar yükseliyor. Zemin+18 katlı tasarlanan Lekule projesinde tapular hemen teslim ediliyor. 


Kartal'ın kentsel dönüşüm bölgesinde yer alan Lekule projesinde açık havuz, havuz cafe, çocuk parkı ve fitness center bulunuyor. Lekule projesinde peşinatsız 120 ay taksitlendirme yapılıyor. Yüzde 10 ön satış indirimi sunulan projede yüzde 1 KDV yapılıyor. 


Lekule projesi, Yakacık Aydos Ormanı'na 5 dakika, Kartal Metro İstasyonu'na 2 dakika, Kartal Sahili'ne 5 dakika, Marmaray'a 2 dakika, Kartal Adliye Sarayı'na 3 dakika ve Kartal Devlet Hastanesi'ne 5 dakika mesafede yer alıyor. 


Lekule adres

Çarşı Mahallesi Panorama Sokak No:18 Yakacık – Kartal / İSTANBUL 


Lekule iletişim

Tel: 444 28 78

http://www.lekule.com.tr/


projeye sor



Geri Dön